Skyltsöndag…

Img_3421-PS2Här går jag ofta och gärna. Den gamla huvudstaden Valletta på ena sidan och de nya moderna husen i Tigne på den andra. Men vad står det på den lilla skylten som syns därframme ?? Den fanns inte där igår. Img_3425-PS2Jaha, behöver alltså inte vända på klacken utan kan lugnt fortsätta framåt i min gympaskor.

Roligare än så blev det inte denna söndag från Malta. Utanför mitt fönster blandas ösregn med kraftiga hagelskurar, blixt och dunder, 10 +. Igår sken solen och jag satt ute och åt glass. Sånt är livet på en liten ö i medelhavet på vintern.

 

13 thoughts on “Skyltsöndag…

 1. Förmodligen en unik skylt i sitt slag. Spännande att få se kontrastern mellan byggnadsstilarna på olika sidor vattnet. Jag har sagt det förr, Malta ligger på min ”att resa till – lista”.

  Gilla

 2. Heh, det måste vara ngn fancy lady som har snubblat med spikskorna här och vill ha ersättning för förstörda nätstrumpor så nu måste staden agera innan man blir helt ruinerad. 🙂 Gympadojor är bäst. Undrar förresten hur det är i regnet, snorhalt förmodligen.

  Gilla

  • Vilken tur att du hade lågklackat på dig;-) Förstår varningen, för med dessa stilettklackar hamnar man ju mellan sprickorna, vilket kan bli både dyrt och smärtsamt.
   Å för första gången någonsin kan jag väl skryta (och slå temperaturen på Malta) med hela 12,6 grader i skuggan och strålande sol. Gissa var jag tillbringade största delen av dagen;-)

   Gilla

 3. Undrar varför man har satt upp en sådan skylt. För någon anledning måste det väl finnas. Har många damer (eller herrar kanske) i högklackat snubblat där redan?

  Gilla

 4. Den som har höga klackar får ta av skorna och fortsätta barfota… Det ser slätt och fint ut så det går nog bra. Och bara 91 dagar kvar, det här fixar vi!

  Gilla

 5. Det var onekligen en vänlig skylt till alla de som har högklackade skor på sig.
  Kanske inte den skotyp som jag skulle välja för en promenad längs strandpromenaden (om jag vore kvinna eller diggade kvinnokläder). Du har nog valt betydligt lämpligare skor själv. Du slipper bli av med någon klack.

  Gilla

 6. Det var onekligen en vänlig skylt till alla de som har högklackade skor på sig.
  Kanske inte den skotyp som jag skulle välja för en promenad längs strandpromenaden (om jag vore kvinna eller diggade kvinnokläder). Du har nog valt betydligt lämpligare skor själv. Du slipper bli av med någon klack. Nu blev det rätt!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s