Internet…

Img_2933Visst är det fantastiskt med internet och hur vi idag kommunicerar med varandra. Lite svårt att förstå hur vi klarade oss innan och samtidigt lite skrämmande hur vi idag skulle klara oss utan.

Den här tjejen sitter i Independence Garden i en så kallad Wifi Free Zone där man trådlöst kan koppla upp sig på nätet. Parken är som en liten oas här i Sliema med vackra planteringar, en uteservering och medelhavet precis intill.

Ja, hon har mössa och varma kläder. Det är vinter på Malta i mars och det var runt 15 grader när jag tog den här bilden tidigare i veckan. Klickbar som alltid.

 

21 thoughts on “Internet…

 1. Jag är förvånad att hon får något gjort när hon sitter med datorn ute. Dels för att det finns så mycket fint att titta på och dels för ljuset som är ganska skarpt som gör det svårt att se något på skärmen. Hon ser dock nöjd ut och du har fångat ett ögonblick på ett bra sätt.

  Gilla

 2. Hahah….det är kallt när det är 15 grader!! Och vi här hemma tycker det är jättevarmt nu när det blivit 15 grader och slänger av oss allt! 😉 Roliga motpoler! Ja, att klara sig utan internet är för stort för att ta in! Det är omöjligt! Fin bild och jag gillar din tolkning! 🙂

  Ha en skön fredag i kylan! 🙂

  Gilla

 3. Ja du, jag skulle inte överleva utan internet, åtminstone inte frivilligt;-)
  Man gör ju allt via nätet idag. Nej, det var absolut inte bättre förr. Älskar internet annars hade vi bloggare ju aldrig ”mötts” heller;-)

  Gilla

 4. Lite nytt utseende på bloggen – jättefin! Tack snälla för dina kommentarer hos! Du ska veta att jag uppskattar dem massor *kram*
  Ja visst är det fantastiskt med den nya tekniken. Världen krymper and I like it 🙂
  Tänk att man tex kan sitta hemma i sin fåtölj och följa Dalai Lamas föreläsningar på andra sidan jordklotet – I like it a lot 🙂
  Ha det gott Anita!
  kram

  Gilla

 5. Jag har verkligen gjort en ”resa genom livet” när det gäller typ sådant. Uppvuxen i Lapplandsfjällen utan el, ingen telefon, ingen väg. Inte förrän jag var 7 år så såg jag världen utanför gården när jag började skolan – det var en chock. Idag är jag systemutvecklare och har bott 46 år i Stockholm, men återvänder till min gård, barndomshemmet, i fjällen. Där är jag idag uppkopplad och visst är det bra. Men allt ska ändå vara i lagom dos, att alltid ha näsan i datorn/paddan/mobilen tror jag inte är nyttigt varken för det sociala livet eller kroppen/knoppen. Ja nu får jag säkert på käften av någon, men som sagt det är inte för att jag är mossig eftersom jag jobbar med IT och ser/läser mera kanske än andra om mycket som det vållar att ständigt ”vara på”……lagom är alltid bäst med allting oavsett vad det är.

  Gilla

 6. Noen menneskeskapte saker er kjekkere enn andre.
  Nydelig bilde.
  Håper vinden har gitt seg, Sender en gråskyet klem 🙂

  Gilla

 7. Ja, titta gärna in på Blommig fredag (länk hos mig) för det är trevligt! Jag gillar fotoutmaningar som har ett tema och då fredagstema inte har något veckotema så hittade jag blommig fredag som ger mig en utmaning! 🙂 Jag vet inte om du har trädgård men jag har försökt få fram om man måste ha det och det verkar vara väldigt lösflytande så det är bara att hänga på! 🙂

  Gilla

 8. Trevligt med allmän plats där man kan surfa fritt, men jag föredrar nog att använda kameran istället för att surfa om jag är ute i solen. 🙂 Och 15 grader är VARMT här hos oss.
  Sv: Jo Bildmuséet ligger här i Umeå. Med flyg tar det 50 minuter från Stockholm, så hoppa på ett plan när du är i Stockholm nån gång så ska jag visa dig lite av stan. Just den här utställningen med Spegelrummet tar slut den här veckan, men det kommer hela tiden nya spännande saker. Så kom, bara kom. 🙂

  Gilla

 9. Internet är den stora revolutionen i modern tid. Nu när alla har tillgång till all information när som helst och var som helst kommer utvecklingen att drivas på och kunna ta nya helt fantastiska vägar. Skolan kommer att behöva göras om för grunden och mer lära våra barn hur de ska tolka information och granska källor, spännande! Och jag blev fundersam när jag såg de varma kläderna, men det är klart ni är van med mycket varmare väder. 15 grader här där jag bor, då är det sommar!

  Gilla

 10. Ibland är det svårt att komma ihåg hur saker och ting fungerade innan Internet! Jag för min del tillbringar åtskilliga timmar om dagen på nätet men och andra sidan tittar jag nästan aldrig på tv.. Men även barn tillbringar mycket tid med att spela spel på nätet, jag funderar ibland på vad vi lekte i den åldern..

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s