Dingli Cliffs…

Img_3971-PSDingli Cliffs är med sin kraftfulla natur Maltas högsta punkt. En robust oljerigg syns i horisonten där himmel möter hav. Img_4008 (3)Tåliga är också dessa växter som med sina kraftiga stjälkar bland de robusta stenarna orkar ge liv åt de röda färgstarka blommorna, här intill Dingli Cliffs. Img_4753Det här är ett par dekorativa diskborstar !! De kom idag med posten från världens bästa bloggkompis Beate !! Himmel vad jag blev överraskad, fick en tår i ögat och fann inga ord. Tusen tack BP !! Du visste att jag gillade dem efter att jag sett dem i ett inlägg hos dig. Du tog dig tid att köpa dem och du tog dig tid att finna min adress här på Malta. Du är helt underbar !! …och färgerna, helt rätt, så perfekt. En riktig färgklick i vårat kök 😉 Tack Beate !

 

31 thoughts on “Dingli Cliffs…

 1. Jag har en sådan i knallrosa… hon är toppen den där BP 🙂
  Gillar din översta bild mycket, tycker att oljeriggen ser ut att ligga relativt nära land men det är säkert en synvilla!

  Gilla

 2. Vackert med klipporna, skulle gärna kliva omkring där fast med största försiktighet. Utsikten är ju helt underbar. Vilken överraskning och så kul att Beate skickade diskborstarna till dig, härligt!

  Gilla

 3. Vackra bilder på klipporna och blommorna, skulle gärna ha tagit en tur där med kameran jag också! Så gulligt av din vän att skicka en så fin present till dig, sånt gör hela ens dag – eller vecka!=)

  Gilla

 4. Underbara bilder på den vackra robusta miljön! Men OJ vilka söta diskborstar!! Och så gulligt av Beate att göra något sånt! 🙂 Jag vill också ha såna! 🙂

  ha en fin fortsätttning på dagen!

  Gilla

 5. De översta bilderna skulle mycket väl kunnat vara fotograferade från Nerja! Men någon oljerigg har vi inte!
  De knallröda liljorna känner jag också igen. Läckert mot alla stenar.

  Gilla

 6. Imponert over Dingli Cliffs og misunnelig på oppvaskbørstene.
  Trodde først det var mye løsmasse i fjellet på bildet, men det var det jo ikke. Måtte slå opp det 😆 Nysgjerrig så det holder.
  Vakre blomster og så godt at det ikke er kaldt der hos deg 🙂
  Klem fra Nord, uten vind eller kulde .)

  Gilla

 7. Sköna bilder! Det ser ut att vara varmt o skönt där. Diskborstarna var häftiga. Söta!
  Du undrade om det var bävrarna som fällt träden på mina bilder. Och det var det o det var många fler som ligger utefter stigen. Dom fälls utefter älven och ligger för det mesta helt avskalade från grenar och även barken är borta på en del. Det är ett gediget arbete dom utför. En del hör till våran skog så det finns jobb för oss människor också att ta reda på träden.
  Ha det gott därnere i värmen, för ni har väl rätt så skönt nu.

  Gilla

 8. Vet du jag stod på Clas Olsson och höll i en sån diskborste när vi var i Umeå sistens, men tror du jag köpte,
  näe jag är ju en sån där som ska fundera och fundera…
  men nästa gång kanske.
  Beate är en pärla och en snäll sådan !!!

  Vackra foton du visar, helt underbara,
  här kan jag bara påstå att det hände något helt onödigt i natt…
  det kom snö !!!!

  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 9. Vilka toppen bilder från Malta. Älskar fotot med de röda blommorna bäst, den är så häftig!
  Är så otroligt glad att du gillar diskborstarna:-) Min egen står bara där på diskbänken som dekoration. Tycker de är så coola.
  Tusen tack för länken 🙂

  Ps. Fick ju mejl från dig å då fanns ju er adress. En baggis, tog tre röda 😉 Ds

  Gilla

  • Mäktig vy den första där! Så kommer det röda vackra blommor och så kom två blommor som jag tyckte jag kände igen…..hmm märkligt tänkte jag, sen förstod jag! Gröna i Täby, rosa på Malta. He he 🙂 Kul med bra bloggkompisar!

   Gilla

 10. Ser ut som slitstarka blommor där bland stenarna, rediga tjocka stjälkar på de blodröda blommorna.
  de får mig att tänka på en äldre sci-fi film där främmande, farliga blomväxter anfaller jorden. Tycker dina blommor påminner om rymdväxterna. 😉
  Så det finns oljeborrtorn så pass nära Malta, det visste jag inte. Vet du om oljeplattformen är från Italien eller Malta?
  De är snygga, dina blommiga diskborstar. Fin present från BP. 🙂

  Gilla

 11. Åh vilken vacker natur! Så fina bilder och det är alltid så fascinerande att se hur växter kan finna kraft att växa bland stenar 🙂
  Har du tips på ngt trevligt men inte så dyrt hotell på Malta?

  Gilla

 12. Starka blommor som växer där måste jag säga. Klippan är rätt så robust i sig och en sådan som har funnits där hur länge som helst. Söta diskborstar är alltid kul. De gör disken lite roligare.

  Gilla

 13. Naturen ser så underbart härlig ut, havet, färgerna och antagligen temperaturen.
  Rolig present du fick, vilken överraskning, jag undrade så vad det var när BP visade dessa på en bild i ett tidigare inlägg, tack nu vet jag.
  /Kiki

  Gilla

 14. Underbara bilder. Älskar verkligen hur du får fram alla ljuva färger i dina bilder. Naturen, ljuset och miljö gör väl sitt men du lyfter fram dom på ett underbart sätt. Och diskborstarna är supercoola!!!

  Gilla

 15. Men så roligt att du öppnat en annan blogg! Och vilken grej att få så snygga diskborstar på posten!!! Vilken tjej hon är den där Beate!!!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s