16 thoughts on “Tveksamhet…

 1. Vilken tur att Peter lämnade sitt avtryck men jag tycker det räckte fint med den första bilden, du är väl en människoskapelse om något? Att få se dig sitta på bänken hade varit toppen, kanske en annan gång? 🙂

  Gilla

 2. Din första bild gillar jag enormt mycket, det är något i den som gör att jag stannarupp och tittar. Färgerna som harmoniserar, skuggan, kontrasterna som kanske inte finns utan bara harmoniserar – den är bra för mig åtminstone.

  Gilla

 3. Undrar hur han tänkte den där Peter och om han insåg att hans gärning skulle finnas kvar så länge. Och var det ens Peter tänker jag….kanske var det någon som tänkte på en Peter.

  Gilla

 4. Det är inte kul när fantasin tryter men då kan det bli bra ändå! Din första bild är riktigt fin, jag längtar efter att få slå mig ner på bänken (och titta på när du fotar). Så bra att du tog ett varv till i parken och fick syn på kaktusbladet! Undrar just vem Peter är, han ger en stunds sysselsättning för fantasin!
  Ha det bra!

  Gilla

 5. Poetiskt och eftertänksamt, gillar dina bilder skarpt. Hoppas du slog dig ned på bänken efter ett tag och njöt av växterna och solen. Ha det gott!

  Gilla

 6. Smart tänkt med skuggan och så inbjudande det ser ut att sätta sig en stund på bänken! Undrar lite över vem Peter kan vara, tydligt minnesmärke över sitt besök har han i alla fall skapat.=)

  Gilla

 7. Peter måste ha vetat att en viss Anita ville ha ett roligt bidrag till fredagstemat.
  Å det var nog tur att du gick en runda till, för ärligt talat tyckte jag att den gröna bänken skär sig med planteringen bakom något så fruktansvärt;-)

  Gilla

 8. Tror inte att han Peter vet att hans avtryck lever kvar än idag, ja såvida han inte befinner sig i närheten.. Hoppas att du får en fin helg!

  Gilla

 9. Det var en intressant variant! det brukar ju vara trädstammar som ristas… Men kaktusars blad är väl så pass träiga att det funkar på dem med… Du hade ögonen med dig som upptäckte det!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s