17 thoughts on “Tid i vardagen…

 1. Nog ser det ut som att det är en omtumlande fart en del har i samhället..
  Man kan undra hur det ser ut om 10 – 20 år.

  Gilla

 2. Ja livet i stort är omtumlande..särskilt om man börjar tänka på det! Fin tolkning med härliga bilder men lite läskigt citat. Orden ”stillastående evighet” gav mig lite rysningar….

  Gilla

 3. Du kunde inte ha valt läckrare bilder till din text och citatet. Andra bilden är sååå häftig. Tid är ju egentligen det enda som man alltid har. Den kostar inte ens någonting. Säger sällan ”jag hann inte”, för egentligen är det ju prioritering det hela handlar om…

  Gilla

 4. Wow, vilka läckra bilder! Använder du stativ? Jag vill verkligen lära mig använda min kamera mer kreativt när jag ser sådana här bilder, men just nu har jag svårt att förstå instruktioner, så jag får nog vänta tills jag mår bättre… Din text är oxå bra. Just nu känns det som om att jag både är i limbo, svävar i någon form av tidslöst tillstånd, samtidigt som jag känner att livet rusar förbi mig utan att jag är med…

  Gilla

 5. Wow, superhäftigt fotat, den effekten gillar jag mycket. Du tar verkligen fram snabbheten i tid och rum och hur allt passerar framför ögonen på oss. Alla tummar upp 🙂

  Gilla

 6. Tänkvärt citat, och häftiga bilder till det! Vi åker till Malta (hoppas jag) bara på en långhelg fredag-måndag , åker den 4 april! Har ju lite andra resplaner nu i vår också,så egentligen var denna resa inte alls planerad! Men vi måste ju bara få komma ner till sonen och hälsa på! Bjuder med äldsta sonen ner. Vi ska bo billigt på ett vandrarhem som heter Corner Hostel i Sliema, vet du något om det?

  Gilla

 7. Härlig tolkning du kommer med. 🙂
  Gillar dina bilder med lång exponeringstid så människorna hinner röra sig framför linsen. Finns ett snyggt skymningsljus i dina bilder. Kan tänka mig att den blott är en kort stund som det där kvällsljuset finns. Snygg oskärpa, rörelseoskärpa i dina gatufoton. Precis så mycket oskärpa så att jag blir nyfiken på en del som snabbt (?) passerar förbi.
  Andra fotot med den röda bilen och kvinnan i höga klackar gillar jag mycket.
  Mycket passande och tänkvärt citat därtill.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s