Spegling…

Img_9752-2-PS2MCDen här bilden tog jag utanför skyltfönstret till en resebyrå. Hur speglingarna gått till har jag ingen aning om men det här är originalbilden och inte ett montage.

Resebutikens skyltfönster ligger brevid glassbaren där det sitter folk på den lilla uteplatsen. I bakgrunden syns Tower Road, medelhavet och däremellan havspromenaden.

Emirates trafikerar flera gånger i veckan mellan Malta och Dubai. Till glassbaren syns en ständig trafik av människor, Tower Road trafikeras av bilar och människor trafikerar havspromenaden 😉

Klickbar bild som alltid.

 

14 thoughts on “Spegling…

 1. Vilken häftig bild! Den kunde du nog vinna någon tävling hos flygbolaget … eller bara sälja den till dem. Ja, fast kanske inte i dessa tider när planen störtar någonstans och ingen vet var eller varför … Men en kanonbild är det tycker jag!

  Gilla

 2. Absolut ”passerar” den – häftig bild och det bästa är att det inte är något fotomontage! Ten points to you!

  Första åket på våren känns litet pirrigt, men det släpper direkt när man kommer iväg, men man ska det försiktigt ändå därför att litet ringrostig efter vintern är man ju! Det är det som är skillnaden mellan unga killar med racerhojar och oss litet äldre ungdomar
  ;.-))) att vi tar det lugnare med MC-körningen. Ja, tänk det var vid 47 jag bestämde mig för att ta MC-kort, men så gick åren och helt plötsligt fick jag panik! Vart tog de 10 åren vägen?!! Många unga killar vid körskolan, som jag gick vid, trodde att jag var där för att ”fräscha upp” mina MC-körkunskaper, men när de fick höra att jag skulle ta kortet blev de imponerade…jooo litet mallig är jag för det var flera som kuggades. Det är ett tufft prov man går igenom vid uppkörningen.

  Drönaren med kameran ska vi använda i fjällen mest. Vilka vyer det kommer att bli uppifrån sett.

  Gilla

 3. The Emirates…ja jag ler med hela kroppen . De där små ökenländerna långt borta är en upplevelse man verkligen måste unna sig.
  Cool bild minsann..bra jobbat.

  Gilla

 4. Omgångens bästa bild med bred marginal om jag får säga så 🙂 Helt suverän tolkning – å du jag ser ett litet fönster som skymtar i byggnaden till vänster också – det duger också utmärkt 🙂

  PS. Läste din kommentar hos Freja och tycker redan nu väldigt synd om dig. Du får väl hålla god min och slinka in på toa för att blogga för Blogg 100. Ibland gäller det att kompromissa, men Borneo låter ju betydligt mera lockande än Varberg måste jag säga.
  Våra datorer ligger ju nere här hemma. Så om du vill mejla igen någon gång – använd gmail adressen. Kram! DS

  Gilla

 5. Sån lustig vinkel och spegling det blev när du fotade, riktigt häftigt. Visst är det kul när man lyckas med sånt. Kan tänka mig att gatan där är riktigt trafikerad mellan stan och strandpromenaden.

  Välkommen hem till Sverige en sväng får jag väl säga då. Nu när våren har kommit kommer du nog att känna att det är extra trevligt, även om det är en bit att åka mellan dina olika destinationer. Ha en fin helg och ta hand om dig 🙂

  Gilla

 6. Klockrent bidrag! Vilken läcker spegling. 🙂
  Med det direktflyget till Dubai kan jag tänka mig att rätt många malteser besökt arablandet?
  Vart reser de flesta, till Italien är mitt eget omedelbara svar, det ligger ju nära.
  Vet du hur det är? Var semestrar folk som bor på Malta?

  Gilla

 7. Så läckert! Och lite otäckt, som att flygplanet är på väg att krascha rakt in i uteserveringen… det är svårt att fota fönster och speglingar tycker jag, det blir alltid blänk och reflektioner som stör för mig, men här har du lyckats perfekt!

  Gilla

 8. Ser verkligen ut som ett fotomontage…men jag jag har förstått att så var inte fallet!;) Vilken kanonbild så perfekt placerad nos!!:)

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s