Skyltsöndag…

Img_1315-2En av många nedlagda små verksamheter som ofta syns när jag går på bakgatorna här i Sliema. Det underliga är att de står kvar år efter år och förfaller. Lite synd då det kan ge ett dåligt intryck för de som besöker ön för första gången.Img_1043De flesta som kommer till Malta kommer hit för klimatet och öns rika historia. Ännu är inte badsäsongen igång men himlen, den är som oftast blåare än blått.

Det här var mitt bidrag till Skyltsöndag som Pumita hittat på. Här hittar du andra som gärna skyltar på söndagar. Roligt, lättsamt och öppet för alla !!

 

 

 

3 thoughts on “Skyltsöndag…

 1. Nu är jag ju lite konstig, men dessa gamla förfallna hus/verksamheter ger en stad/by dess charm. Kulturkrock som heter duga. Precis det visade du i inlägget och i många tidigare inlägg.
  Himlen är underbart att njuta av.
  Å du, här är det också soligt = en liten välkomstpresent till dig och maken:-)
  Kram!

  Gilla

 2. Jag håller med BP! Tycker det är skönt att både det slitna, äldre kan samsas med nybyggt och modernt.
  Det är bara charmigt. 🙂
  Snart vågar nog turister ge sig ut i havet och simma och plaska runt. I alla fall besökande nordbor, som ju är ganska tåliga och vana vid lägre badtemperaturer i vattnet. 😉

  Gilla

 3. Ja himlen verkar näsan jämt vara blå hos dig. Det ser man på dina bilder här på bloggen, tror faktiskt att blått är den dominerande färgen 🙂 det gillar jag.
  Det är lite deprimerande med nedlagda ställen som förfaller, men jag gillar din bild mycket ändå av någon anledning, den är charmig om än lite ödslig…

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s