Glad Påsk…

Img_2092-2-PS2Inga påskliljor eller små söta kycklingar hos mig. Önskar mest lugn och ro och begrundar några tänkvärda rader.

Åker till Gozo över helgen men inte för att fiska. Pojken på bilden får representera vad som för många kan vara rofyllt. Själv skulle jag nog bli lite rastlös 😉

”Bättre vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera och sörja.”
~ Robert Broberg ~

GLAD PÅSK !!

14 thoughts on “Glad Påsk…

 1. Önskar dig en riktigt Glad Påsk på fina Gozo! Känns tryggt att du inte visar påskpynt, det gör inte jag heller. Vi pyntar inte ens om jag ska vara ärlig. Å du lär nog varken träffa på hal is eller lera på Gozo 😉 Kram!

  Gilla

 2. Hoppas du får det trevligt på Gozo. Robert Broberg har sagt en hel del både vackert och tänkvärt. Ditt citat är en pärla. Att meta är en konst, att finna ro i att stirra på flötet som guppar på ytan. Utmärkt tillfälle för att räta ut en del av ens förvirrade tankevindlingar.

  Gilla

 3. Jag minns barndomens fiska. Som kanske såg rofyllt ut, men långt ifrån var det, eftersom det var massor av otäcka blodsugande kryp där jag bodde. Knott, myggor, blindbroms och broms. Knotten tog sig in överallt och bromsen tog till och med en liten tugga kött med sig… Jag kanske skulle kunna ha det mer rofyllt där den killen sitter om det är krypfritt…

  Gilla

 4. Åh vad skönt att se livstecken från dig, har undrat så vad som hänt med bloggen och med dig. Bra att du är tillbaka 🙂
  Fiska är nog inte min grej heller, att sitta tyst och vänta på att det kanske nappar, njaaa… skulle vara med en bok i handen i så fall. Önskar dig en riktigt glad påsk och en fin helg i Gozo 🙂

  Gilla

 5. Fina söta du jag önskar så att du får en underbar påskhelg,
  vet ju inte vars detta underbara är som du ska åka till men jag tror att du kommer att få
  det helt underbart.

  Tjingelingen från Rantamor som sitter här med halsbränna efter att ha ätit hembakad
  pizza och så haft i sig memma till efterrätt…mumsfilibabba…

  Gilla

 6. Glad Påsk önskar jag dig tillbaka Anita! Ja glad fortsättning, det är faktiskt en hel Annandag kvar.Hoppas ni har det underbart glatt på Gozo 🙂
  Den ön verkar så mysigt, grön och vacker.. Minns att du har visat fina bilder därifrån i bloggen tidigare och hade dem i minnet när jag var på Malta. Fast i verkligheten hann jag bara med en liten liten del av allt som finns på dina sköna öar.
  Gillar fiskargrabben och konstaterar ännu en gång att du är en riktig mästerfotograf. Vilken skärpa och klarhet i färgerna. På planet till Malta knackade en kvinna mig på armen och frågade om jag skulle på skrivarkurs 🙂 Tyvärr inte sa jag var roligt det låter. Men sen fick jag en ännu bättre idé. Tänk om det fanns en fotokurs, lite lagom lättsam på Malta, är säker på att du skulle vara en utmärkt kursledare för en sådan kurs. Jo jag vet att du har fullt upp men man kan väl få drömma… 🙂

  Gilla

 7. Trots att jag är duktig på att ta det lugnt så är just det där väntandet på nappet inget för mig, står faktiskt nästan inte ut. Min man kan dock vara ute hur länge som helst 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s