Sol, vind och vatten…

Img_8488En tur i liten båt runt Malta´s karga klippor i motsats till den stora bilfärjan mellan Malta och Gozo. Här sitter jag gärna och guppar länge.

Tack snälla ni som tog er tid och gav synpunkter på min bloggs layout och färger !! Testar några olika varianter framöver.

Torsdagstema / I Like

12 thoughts on “Sol, vind och vatten…

 1. Åh så underbart, får verkligen längtan till sommarvärme och havet när jag ser din fina bild. Nu ska jag inte klaga på vädret här i Sverige, för det har varit underbart den senaste veckan, men sommar och hav är det ju knappast. Du har verkligen komponerat bilden bra med fören på båten och klipporna som bryter av hav och himmel. Supersnyggt! Ha det gott 🙂

  Gilla

 2. Härlig bild. Skulle gärna guppa runt i en sådan båt, gärna med något gott vitt vin och varför inte en skaldjursplatå nu när vi önskar lite. 😉
  Antar att båten hade ett vackert öga där framme i fören.

  Gilla

 3. Åhh, så härligt det ser ut! Med sandalerna slängda där framme i fören! Tyvärr kan jag sällan njuta, på vatten blir solen alldeles för intensiv, så jag behöver ofta gå ner under däck, om det ens är möjligt… Skönt att då i alla fall få njuta av det på din bild!

  Gilla

 4. Fantastisk bild och jag kan nästan kan känna saltstänk och varma vindar 🙂 Ha de gott i din lilla värd av solsken … det var ett tag sedan sist .. Varit så dålig på att blogga på sista tiden ..

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s