9 thoughts on “Mina pelargoner…

 1. Kul att du skämmer bort oss läsare med två inlägg idag. Toppen att du är på bloggarbanan igen om man säger så:-) Å verkligen fina röda pelargoner. De stortrivs säkert på din terrass/balkong på soliga Malta. Är liiiiite avis på dom – pelargonerna alltså;-)

  Gilla

 2. Vilken vacker färg det var på dem!
  Och så njuter jag av att se din blå himmel- det fick jag vänta på tills jag kom hem! Men vi var förberedda på vädret, bara svårt att hålla paraply och kamera samtidigt.

  Gilla

 3. Pelargoner är mina favoriter bland krukväxter. Massor med sorter finns det, men numera har jag lugnat ner mig så jag har väl ”bara” så där ett 30-tal krukor. 😉

  Gilla

 4. Läcker bild på din pelargon!! Här har jag än så länge, med stor vånda ska väl erkännas, nypt bort alla blomknoppar. Allt för att de ska bli stora och kraftiga. Sen om det hjälper…ja det återstår att se!!
  Ha det så gott på din vackra ö!!
  Kram kram

  Gilla

 5. En del med gröna fingrar kan hålla liv i en massa pelargoner och på en del balkonger kommer de ut och får de leva och bo där under sommaren. Tycker de är fina krukväxter, fast jag har inte lyckats så bra.
  Dina ser riktigt fina ut, en läcker solvarm bild. 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s