17 thoughts on “Motiv och fotograf

 1. Så snyggt du fångat fotograf och motiv lite åtskilda, men visst har de kontakt. Katten ser ut att riktigt visa upp sig för kameran. 🙂
  Antagligen en katt med eget Instagramkonto och troligen även en blogg där kissen kritiskt granskar alla fotografer och betygsätter dem. 😉
  Undrar vad katten ligger på för inplastad ställning?
  Valborg firas väl inte på Malta, men du får ha det så bra ändå.
  Kanske kan du fira med en pytteliten eld. 🙂

  Gilla

  • Tack Erik ! Katten ligger på ett litet enkelt katthus som snälla människor byggt. Det fullkomligt vimlar av vildkatter i Independence Garden här i Sliema. Omtänksamma människor kommer med kattmat, lägger ut filtar på vintern och många fotograferar. Som den här kvinnan gör. Tror inte missen har något konto och i mina ögon är de väldigt åtskilda. Katten vet inte vad en kamera är eller varför hon står där och kikar med den konstiga grejen framför ansiktet.

   Nej, här firas inte valborg och någon eld tänker jag inte tända. Imorgon flyger jag till Stockholm och hoppas björkarna slagit ut och att det är minst 15 grader varmt 😉

   Gilla

 2. Så fin den poserar kissen, verkar gilla uppmärksamheten 🙂 Visst är det kul att fotografera fotografer, att studera hur andra beter sig när de fotar. Ha en fin dag!

  Gilla

 3. Snygg tolkning och snyggt fotat. Och jag ser hur katten tålmodigt poserar men med en lätt irritation över att någon vågar inkräkta på kattvilan, den heliga…

  Gilla

 4. Precis såna foton brukar jag ta också. En fotograf som fotar nåt, det är nåt speciellt med det. 🙂 Perfekt bild till temat. Hoppas att du får en trevlig resa och att Stockholm bjuder på fint väder. Här snöade det en kort stund idag och jag såg en bild på Facebook där Örnsköldsvik som ligger 10 mil söder om oss hade fått 3 dm nysnö!!! Fy för det!

  Gilla

 5. Så underbart skönt katten ser ut att ha det. Nu är du i Stockholm och även denna gång kommer du när det slagit om om blivit kallt. Vilken otur. Vi som haft sommarvärme. Hoppas det slår om igen medan du är kvar. Ha en skön vecka i Stockholm!

  Gilla

 6. Svar: Björkarna och alla andra träd har slagit ut, jag lovar! Det är kallt, just nu 7 grader. På balkongen i lä och om solen kikar fram är det 17 grader. Skippa sandaler! Å du det är rea lite överallt här i stan. Då kan du alltid köpa vinterkläder;-)
  Lycka till med resan och livet i Älvsjö….

  Gilla

 7. Katter kan verkligen ” se ”märkvärdiga” ut ;-))

  själv drog jag till Amsterdam och njöt av 7 miljoner blommande tulpaner därav min något sena kommentar på förra veckans onsdagstem.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s