14 thoughts on “Veckans fönster

  1. Herregud Anita! Vilka färger, vilken bild! Hade jag varit en riktig fotograf hade jag också sagt ”vilken komposition”. En av dina allra bästa bilder. Å japp, jag vet att jag har sagt det förut. Älskar denna bild – som en målning…

    Gilla

  2. Att du lyckades spana in dem! Det fönstret är nästan lika oputsat som våra fönster här hemma. Bra som insynsskydd intalar jag mig…

    Gilla

  3. Kreativ lösning på fönstertemat! Dessutom måste jag fundera om fönstret är väldigt litet eller är av standardstorlek och så måste jag jämföra med flaskornas storlek och inte blir jag klokare av det heller. Jag gillar bilden just av den orsaken att jag liksom inte får riktigt ”kläm på” hur förhållandet är mellan husets storlek, fönstrets storlek och flaskorna där bakom, men jag tror att fönstret är litet. Men jag tänker inte ”fjäska” och säga att detta är din bästa bild för det är det inte – du har väldigt många andra som är hundrafalt bättre, med det säger jag inte att denna är dålig, men du har andra mycket bättre bilder. ;-)))

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s