Mellan husen

Mellan de höga husen i det nybyggda bostadsområdet Tigne Point här på Malta är det tomt. Lika tomt är det inne i husen då det ännu inte är färdigt och lika tomt känns det när jag gå här. _mg_6329._mg_6331._mg_6327Himlen är som oftast blåare än blått men i oändligheten därbortom, högt däruppe, är det lika tomt där som det är mellan husen ??

Fototriss / Tema Tomt

26 thoughts on “Mellan husen

 1. Dina bilder är fina, men vete 17 om jag vill bo där! Malta är väldigt vackert, men jag skulle välja annan plats att bo på om jag skulle få för mig att flytta dit. Jag vill gärna ha ”nära till marken”…..max ett par våningar när det så är dax att flytta från villan.

  Gilla

  • Vete sjutton om jag skulle vilja bo här själv 😉 I det nybyggda området Tigne bor jag inte och det här är inte bilder representiva för just Malta. Bara ett nybyggt (tomt) område med höga hus på en liten plätt på den för övrigt väldigt fina ön 🙂 Nu var ju det här inlägget inte avsett som en annons för bostäder. Snarare ett uttryck över den tomhet jag ofta känner när jag passerar området.

   Gilla

 2. Coola bilder. Det ser ut som om de nybyggda husen har ett utseende som avviker lite från övrig bebyggelse på Malta. Som jag minns det var de flesta husen beige.

  Gilla

 3. Wow, vilka otroligt läckra bilder, med de krispigt vita husen mot den oändliga blå himlen. Och sen filosofiska funderingar om universum på det, det gillar jag!

  Gilla

 4. Vilken absolut drömtriss! Ettan är ju bara så himla läcker. Ja de andra två bilder ligger ju inte långt efter där. Å om det är lika tomt däruppe som mellan husen – tror det är tommare då universum är större.

  Gilla

 5. Helt underbar tolkning. 🙂
  Gillar verkligen hur du tänkt till och funnit en läcker lösning.
  Snygga bilder på annars ganska trista hus. Men noterar en böj på hörnbalkongerna och de verkar vara väldigt stora, i alla fall de som ligger lägre i huset.

  Gilla

 6. Skinande vita nya hus, än så länge tomma. Jag gillar perspektivet och vinklarna och hur utrymmet (tomt) mellan husen framträder i ena bilden. Snyggt trissat 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s