Färgstarkt och gott

Starkt, surt, beskt och lite lagom sött.Img_3275 Kumquat, miniapelsiner äts oftast med skalet på. Innehållet är surare än skalet som är lite sött.Img_3276Chilipeppar ! Starkt och gott för oss som älskar kryddstark mat.Img_3277Lime, jättegott i matlagning och drycker. Skalet är inte lika syrligt som saften.
Kan rivas och användas som smaksättning. Prova gärna Limegubbar med vanlij !! Mums 😉

Fototriss / Tema Ätbart

18 thoughts on “Färgstarkt och gott

 1. Vilken färgprakt med nyttiga frukter, då är det klart att man måste tillsätta lite onyttigt för att väga upp det hela 😉 Ha det gott!

  Gilla

 2. Citrusfrukternas syra klarar jag inte av, jag ryser i hela kroppen. Chilin går utmärkt, smaka på den och sen bestämma om man ska ha med kärnor och mellanväggar! Snygga bilder var i alla fall

  Gilla

 3. En färgkavalkad som heter duga. Å du fick med alla mina favoriter. Å jämfört med ICAs sortiment kan du njuta av närproducerade, fräscha råvaror som smakar såååååå mycket bättre än de importerade som vi har här hemma.

  Gilla

 4. Härliga fruktiga / grönsaker du bjuder på! Och mycket läckra nyanser 🙂 (jag har inte löst problemet än, men jag jobbar fortfarande på det) En fortsatt trevlig vecka 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s