Det sa bara klick

L1050930-PS3Ett brinnande intresse att fotografera och att ”dekorera” sig själv har tydligen den här mannen. Något vi har  gemensamt, där liknar vi varandra men har helt olika smak när det gäller det sistnämnda.

Blått hår och tatureringar är inget för mig. Människan skapar ständigt. En målning, en tavla, en skulptur eller  helt enkelt små skapelser på sig själv. Som här, blått hår och en lite dold tatuering.

Så skapade jag kanske till slut två teman att bli till ett. Det sa aldrig Klick, snarare pust... 😉

Tema Fredag / Liknar

Fredagstema / Människoskapelser

 

19 thoughts on “Det sa bara klick

 1. Många människoskapelser i din bild, du fotar honom som fotar klipporna och någon annan har tatuerat honom och kanske till och med ytterligare någon som färgat hans hår….. 🙂

  Gilla

 2. Tatueringar är inget för mig heller. Jag förstår inte ens hur man kan tycka det är snyggt. Blått hår förändras ju så småningom till att bli normalt om nu inte personen ifråga färgar om det förstås så det kan jag acceptera.

  Gilla

 3. Bilden gillas! Så får man gilla eller inte gilla blått hår och tatueringar. Håret får nog en annan färg nån gång, och tatueringar kan vara fina, om dom inte är för stora eller har för många färger, tycker jag. 🙂

  Gilla

 4. Vilken toppen bild till två teman 🙂
  Det första jag tänkte på när jag såg fotot var: han kan väl inte vara fotograf! Snacka om förutfattad mening från min sida.
  Tycker killen är cool och står ut från mängden, även om även jag ogillar tatueringar skarpt.

  Gilla

 5. En finfin tolkning som jag gillar skarpt. Blått hår och tatueringar hör de unga till, Färgat håret i otaliga färger har även jag gjort. ha en trevlig helg.

  Gilla

 6. Du gjorde oxå en kombo! det är kul tycker jag, för då blir det ännu mer utmanande och kreativt att hitta bilder! Och jag har en hel del tatueringar, som du vet, och drömmer i hemlighet om att färga mitt hår grönt… Det faller på att det är svårt att hitta grön färg som täcker grått hår… Jag inser att jag inte riktigt hör till målgruppen…

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s