Skyltsöndag

L1060058-2MCPumita som är hjärnan bakom idén att skylta på söndagar är äntligen tillbaka efter ett sitt ”lilla” uppehåll. Självklart hänger jag på !!

Blev kanske lite rörigt bland alla skyltar, tokig vinkel och en skylt som hänger på sniskan. Nästan som livet kan kännas ibland när man inte riktigt vet vilket ben man ska stå på 😉

Andra som gärna skyltar på söndagar hittar du här. Tittar in hos er senare i eftermiddag. Nu ska jag åka till Burmarrad och köpa fiskmat.

10 thoughts on “Skyltsöndag

 1. Välfunnet med flera skyltar! Verkar finnas en del olika ledningar där uppe vid hustaket. De verkar vara i en betydligt bättre ordning än vad som är fallet i vissa andra länder där man kan se intressanta ”råttbon” hänga uppe i luften.
  Klart skojig vinkel som du tagit ditt skyltfoto. 🙂

  Gilla

 2. Det är ju poängen med dina skyltar – att inte en enda är rätt liksom. Å Sunkist visste jag inte ens att det fanns längre. Snacka om extremt hög kultfaktor här. Dessutom tog du bilden i en BP-vinkel, så det gillas lite extra här:-)

  Åsså föreslår jag att du kikar in hos mig, har nämligen följt din uppmaning:-)))

  Gilla

 3. Skyltar på kors och tvärs, läckert! Confectionary, är det konfektion eller konfektyr? Jag är inte så språkbegåvad har jag insett, mina barn rättar ständigt min engelska… Om det är konfektyr går jag gärna in, är det konfektion hoppar jag nog över butiken…

  Gilla

 4. Många skyltar på en och samma bild, det gillar jag, blir så mycket mer att upptäcka. Undrar vad som hänt med Sunkist-skylten, om någon lastbil backat in i den, för blåsa så rejält kan det väl inte göra? Nu skyltar jag också, bättre sent än aldrig…

  Tack för dina fina ord hos mig.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s