Flytande

L1060114-1En något omtumlande helg på många sätt med tid över för eftertanke. Håller mig flytande och låter mig inte sjunka för att än en gång ta mig vatten över huvudet. Vänder nu blicken åt rätt håll. Det vill säga framåt 😉

Det är när man fattar att man ingenting begriper som man äntligen förstått.
~ Robert Broberg ~
***

Helgbilden

21 thoughts on “Flytande

 1. Bra Anita! Å jag ska göra mitt yttersta att hålla badringen med luft så att du kommer att hålla dig flytande;-)
  Bilden och citatet är klockrena på flera sätt:-)

  Gilla

 2. Om det tunga gäller kommentarer i inlägg som skapade debatt så är det så här: Det gäller att förstå att ens åsikter kan vara upprörande – inte för att de är dåliga, utan för att det får andra att behöva tänka över sina egna 😉 Det brukar man kunna få skit för, minsann … men egentligen borde man vara stolt? 😉
  Håll dig flytande 🙂 Jag bidrar gärna till fler badringar 🙂 Gillar verkligen din bild!

  Gilla

 3. Gillar skuggan av den flytande badringen i poolens botten, det förstärker symboliken och inläggets budskap. Ett riktigt superbra inlägg faktiskt. Gillas!
  /Kiki

  Gilla

 4. Är så glad att du har din fina blogg ifrån Malta och att jag får följa den!! Underbart foto, och fortsätt med blicken framåt!!!
  Tack för fint inlägg på min blogg ♥ Kram!

  Gilla

 5. Här finns badringar, livbojar, plåster och första förband! Håll näsan över vattenytan du! Tänk så här; det är bättre att en fråga engagerar än att alla är tysta. Jag skulle kunna skriva långa inlägg i frågan som upprör, men nöjer mig med att konstatera att alla har rätt till sin åsikt. Det är inte så enkelt som svart och vitt, som några tror. Det finns många varianter, varav flera ljusskygga.
  Kram på dig och tack för din rara kommentar.

  Gilla

  • Tack Anni men… det kanske inte var just det du syftar på som var det mest omtumlande under min helg. Vad det egentligen var behåller jag för nog mig själv 😉

   Gilla

 6. Så vacker och fridfull bild, du borde sätta ram på den, både för att den som sagt är fin, men också som symbol i livet. Ha det gott 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s