Bara vanligt vatten

Det har stormat ordentligt på Malta de senaste dagarna.
Förutom att vakna till fågelkvitter hördes även vågornas kraftiga brus.
Gick ut med kameran igår eftermiddag när det var stilla i luften men vågorna ännu gick höga.

Tycker att havet ofta är svårt att fota men kände mig glad nog att testa 😉 Här är ett fåtal av många bilder.Img_8312Det var betydligt mer vågigt och vågat än det ser ut men förbaskat svårt att fånga. Img_8460Mannen därnere betraktar det något oroliga havet. Här syns inte heller hur höga vågorna verkligen var.Img_8435-2Klok som han är har han tagit av sig skorna. Tycker det liknar mer is än vatten här. Isande kallt vatten.Img_8504Inte läge att bada för den som inte känner sig glad nog att testa.

Onsdagstema / Testglad

13 thoughts on “Bara vanligt vatten

 1. Tycker du lyckades med väldigt dramatiska bilder faktiskt. På vissa foton ser vattnet ut som snö. Å den första bilden med den ensamma mannen är spännande – man undrar ju vad han gör därnere alldeles ensam.

  Gilla

 2. Du fick riktigt bra bilder men jag håller med, det är svårt att fotografera ett oroligt hav! Skulle inte komma på idén att testa ett dopp när vågorna går så höga! Tillhör familjen badkrukor!
  Ha det bra!

  Gilla

 3. Testa med lång slutartid nästa gång. Använd då stativ och självutlösare samt ND-filter som eliminerar ljusinsläppet. Och inte minst plåta under tidig morgon eller på kvällen då ljusförhållanden är som bäst.

  Gilla

 4. Hi hi, där fick du till temat. Kanske måste man vara väldigt glad för att ens komma på idén att testa att bada från de där klipporna. Tycker det ser lite farligt ut.
  Men fina bilder, det må jag säga. 🙂

  Gilla

 5. Wow, vilka läckra bilder! Jag tycker generellt det är svårt att fota vatten så det blir bra, du lyckas fantastiskt med dina bilder!

  Gilla

 6. Wow, vilka underbara bilder, riktigt dramatiska och fulla av liv. Gillar bild nummer tre extra mycket där skummet nästan ser ut som rök. Ja, till och med jag skulle nog undvika att bada i de stora vågorna, mest för att jag är rädd om mitt eget skinn, ser lite farligt ut. 🙂

  Har förresten hittat en kamera jag funderar på att köpa, en kompakt systemkamera som går ned i väskan. Ska fundera ett tag till innan jag bestämmer mig.

  Gilla

 7. Vågat att ge sig på att fota vattnet och du fixar det fint! Jag tycker själv det är jättesvårt men så är jag inne i en trist period när jag tycker hela mitt fotande är svårt och utvecklingen noll, Ursäkta menade inte att gnälla men är jätteavis när jag bläddrar runt bland dina senaste inlägg – så fina glasklara intresseväckande bilder. Vattenfoto tycker jag också handlar mycket om känsla, vill man frysa bilden eller göra vattnet levande. Båda är effektfulla men på helt olika sätt.
  Ha det gott Anita, tack för alla uppmuntrande ord hos mig och jag säger det igen; så himla fin din nya blogg är!

  Gilla

 8. Suveräna vattenilder!!! Så kul att leka o testa och speciellt med vatten för det blir så bra effekter. Som den med långa slutartiden du har fått till. Snyggt jobbat!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s