Earth Garden Festival

.

Några bilder från söndagens besök till Tá Qali National Park och Earth Green Garden Festival. Det var trångt, mycket musik, mat och dryck, försäljare av alla de slag, väldigt varmt och väldigt roligt. Klicka gärna på en bild för bildspel 🙂

Helgbilden

Kvalitén på bilderna är inte de bästa. Har problem med min Canon som inte gör som jag vill. Ställde in kameran i P-läge, auto-ISO för att ljusförhållandena var svåra och bildstil standard. Tog ca 300 bilder varav de flesta blev färglösa, oskarpa och brusiga. Kanske behöver den service efter drygt tre år och över 9000 bilder 😕

13 thoughts on “Earth Garden Festival

 1. Du har låtit kameran jobba 🙂 Kanske behöver den en kameras variant av en avkopplande spa-helg!
  Festivalen ser mysig ut – ett ställe att gå omkring och mysa på, titta på folk och fota!

  Gilla

 2. Hej kära du nu har jag missat en massa hos dig medans jag varit i Finland.
  Måste allt läsa ikapp mig lite.
  Festivaler hör ju sommaren till, ävenom vi inte brukar besöka så många,
  och iår ingen…tror jag.
  Finfina bilder har du som alltid.
  Hoppas att allt är bra med dig och att du får en finfin sommar på din fina ö.

  Tjiongelingen från Rantamor.

  Gilla

 3. Ja på Malta vet man hur man festar. Det visar dina bilder oavsett kvalitet som bara du underkänner och som jag bra kan drömma om. Blir glad av bilderna och folkfesten samt de härliga färgerna:-)

  Gilla

 4. Lite hippi-feeling över det, eller har jag fel? Det ser ut och vara mycket småtrevligt, färgglatt och alternativt.
  Jag känner mig alltid så avis på dig..och ja, det är jag nu också.
  /Kiki

  Gilla

 5. Ser ur som en trevlig musikfest, trist om kameran börjat strula. Men några bilder blev ju bra.
  Lös och ledig festival, verkligen som att bli förflyttas till sent 60-tal. 🙂
  Håller med andra om klar hippiekänsla.
  Just det, gick i mål i utmaningen. Tänk att hundra dagar går så fort.

  Gilla

 6. Vilken idyll! Ser så gemytligt o härligt ut 🙂 Ang kameran läste jag nånstans att ett kamerahus pallar ca 10 000 bilder innan det är dags att byta, men jag har tagit mycket mer än så på de dryga två år jag haft min o den funkar bra fortfarande. Men vissa dagar får jag inte alls till det med ljus, skärpa etc… Inbillar mig att det beror på mig o inte kameran.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s