11 thoughts on “En stor stark

 1. Jo, man kan absolut bli vimmelkantig vid för stort intag av denna dryck! Fint tolkat! 🙂

  Och du, jag gillar också vatten bäst när det är varmt! Fast man måste se till att få i sig salt…upptäckte jag i går!

  Gilla

 2. Visst kan det ibland bli lite för mycket, speciellt om det är varmt.
  Skön bild på ett par friska och fräscha öl. Hur mår din Canon, tycker mig se den på bordet?

  Gilla

 3. Ååååhhhhh – en Cisk. Jo tack!
  Alltså är det riktigt hett och jag är på semester tar jag gärna en iskall öl även mitt på dagen. AW-öl här hemma också under sommaren – jo tack! Å då undrar jag alltid varför jag går upp i vikt under sommaren och ner under vintern…;-)

  Vi dricker alltid lokala öl som ofta smakar betydligt bättre än Heineken, Carlsberg, Tuborg med mera. Å vi gillar fatöl bäst.

  Gilla

 4. Viken lockande läskande semestrig bild. Cisk ja det var en riktigt bra sommarlätt öl (kul att en enda gång känna igen en ölsort och minnas hur den smakar. Är ingen stor öldrickare men jobbar på det 😉

  Gilla

 5. Vilken vansinnigt läcker och läskande bild. Jag gillar att ta en kall öl, men aldrig för många. Ingen risk för huvudvärk här inte.
  Vill tacka dig för alla fina kommentarer trots att jag varit så dålig på att kommentera hos dig. Det har varit så fullt upp med en massa annat så kommenterandet har fått lida. Men man kan ju bli bättre, eller hur? 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s