Livet på en planka

_mg_7775-2-PS3 Ljusare mellantonerFasaden på huset mittemot behöver målas och då tar man enklast en planka och några rep. _mg_7722-PS3 Att hissa ner färghinkarna på 10 liter utan att ha något att hålla sig i verkar både vågat och ostadigt._mg_7782-PS2 Vore det jag som satt där på plankan utmed fasaden högt ovan mark hade jag nog känt mig lite vimmelkantig. Kändes nervpirrande nog att bara titta.

Ska INTE säga att det var svårt att få till färgerna här. Att fota i starkt solljus är en lärdom som ännu inte riktigt behärskas, ja, det säger jag inte heller så har jag ingenting sagt 😉

Onsdagstema / Vimmelkantig

10 thoughts on “Livet på en planka

 1. Inte nog med att man skulle bli yr och snurrig som attan! Som svensk skulle man förfasa sig över bristen på säkerhetsutrustning, vi är ju vana att ha både livrem och hängslen! Bra, och snygg, tolkning av temat!

  Gilla

 2. Oj oj, det där skulle få ett svenskt skyddsombud att stänga firman!
  Vadå säkerhet? Håll i spiskroken farbror Melker, vill man ropa till killarna på plankan.
  Inga säkerhetsrep, inte heller på grabben med färgpytsen. Skulle han tappa balansen så skulle han troligen dra med sig planka och målare i fallet.
  Stannade du och kollade? Hur gick det, alla klarade livet hoppas jag!
  Flott, bidra med två olika teman. 🙂
  Det här var riktigt otäckt, nervkittlande.

  Gilla

 3. Gaaahh, jag blir alldeles vimmelkantig bara av att titta på bilderna, att du ens vågade kolla! Jag tror de ska trilla fast det är en stillbild…

  Gilla

 4. Huga huga…precis som jag minns Malta. Mycket byggande och mycket ljus. Försöker tänka bort det vettlöst farliga i bilderna. Och du jag tycker att du jobbar kanonbra med din fototeknik eller redigering eller vad det än är – bilderna är fantastiska i skärpa ljus och färger. Önskar jag hade hälften av din förmåga och blir inspirerad av den.

  Gilla

 5. Men fy tusan, var är skyddsombudet? Vilka risktagare, till en förmodligen inte så stor peng heller. Jag gillar bilderna och tycker inte att du behöver våndas över solljuset. Det här funkar alldeles utmärkt. Hur gick det med kamera? Blev det nån ny? Glömde ju säga till dig att den kamera du har funkar alldeles utmärkt. Det är optiken man bör investera i, ett bra objektiv är det enda som behövs. 🙂

  Gilla

 6. HJÄÄÄLP! Jag mår illa bara av att se dina bilder! Andas lugnt, andas lugnt … FY sjutton vilket jobb och ja, jag vet inte vad jag ska skriva för detta var bland det läskigaste ”vardagsfoto” jag sett. Scrollar snabbt upp till dina färgstarka partybilder, men stannar till och läskar mig vid den läckra ölen.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s