21 thoughts on “Plask !

 1. Vattenpolo i ettan – det ser man verkligen inte ofta i bild. På sin höjd att tv visar en vattenpolomatch under OS. Bra upptäckt. Å eftersom jag gillar sport så får den bilden bli min favo idag:-)

  Gilla

 2. Härliga bilder! Jag blir verkligen sugen på att bada när jag ser på den översta bilden. Vattnet ser så ljust ut på något sätt, är det i en pool kanske. Annars är min favorit den i mitten. 🙂

  Gilla

 3. Härliga bilder! Sköna är de alla på olika sätt.
  Men vattenpolo ser jag nästan aldrig på någon bild eller någon match heller. Kul bild.
  Simfötterna på väg ner i djupet är ett roligt foto och ungar är alltid ungar.
  Simfötterna skulle platsa som framsida på någon resetidning med snorkelspecial.
  Men valet blir ändå vattenpolospelarna med sina hjälmar. Så kul att se.

  Gilla

 4. Ja nu blir jag riktigt sugen på att bada, bilderna är enormt inbjudande. Hade funderingar på att bada i går, tror nog att det värmts upp ganska bra nu även här hemma, kom dock på att jag måste vänta till min tatuering läkt helt först. Kanonbilder 🙂

  Gilla

 5. Plask i Medelhavet vore inte dumt 🙂 Och att dyka är en härlig upplevelse rättare sagt en ny värld 🙂 Tre mycket passande bilder till temat, men vattenpolo är den minst utförda sportgrenen i min ådra 😉

  Gilla

 6. Åhh, så härligt det ser ut! Och sport i all ära, men jag hade helst busat med barnen i vattenstrålarna! Jag älskar sådana platser där det kommer vatten ur marken lite random. Pirrigt att gå runt i, och kul att bli blöt!

  Gilla

 7. Låt aldrig någon (inte heller du själv!) få dig att tro att du inte kan fotografera! Nog för att du har motiv över det vanliga – men visst sjutton är dina bilder BRA! Du har öga för vardagliga saker och händelser och fångar ögonblick magnifikt. Jag älskar dina foton på människor!
  Och grodfötterna, ja, de är helt suveräna!

  Gilla

 8. Härliga bilder alla tre … riktiga friskusar det där 🙂 Själv har jag inte ens doppat stortån i havet ännu 😉 Ha de gott i Sommaren i ditt Malta 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s