Gatuförsäljning

Img_7159-PS2På sommaren växer de plötsligt upp som svampar ur jorden. Gatuförsäljare ställer fram sina små bord med varor  av alla de slag längs den kilometerlånga havspromenaden. Img_7161-PS3 HögdagrarHär kan man köpa sandaler ! Anatomiska av äkta läder och handgjorda dessutom. Säkrast för köparen är kanske att syna i sömmarna innan de betalar.

Onsdagstema / Syna i sömmarna

9 thoughts on “Gatuförsäljning

 1. Gatukommersen är en typisk sommarföreteelse med stora chanser att köpa något man sedan ångrar! Svårt att köpa sandaler på stående fot ute på gatan, i alla fall för mig! Är stolen till för att kunden kan få sitta ner ett ögonblick? Då gillar jag den ock kan tänka mig att prova!
  Ha det bra!

  Gilla

 2. Visst blir det mer av försäljare ute bland folk när vädret tillåter.
  Tror som du att dessa sandaler nog kräver en ordentlig koll av sömmar, så sulorna stannar kvar under fötterna och inte lossnar! 😉

  Gilla

 3. Väldigt fina sandaler som säkert säljer bra, men man ska nog kolla över dem innan man betalar, som du också skriver. Själv skulle jag inte köpa dem, men det handlar mest om att de är för platta i sulan, blir stumt mot gatan. Hade sådana där populära ballerinaskor för några år sedan och fettkuddarna under fötterna plattades ut, kunde knappt gå på fötterna. Numera betalar jag hellre några kronor extra för ett bra stöd och både fötterna och jag mår bättre 🙂

  Gilla

 4. Perfekt bidrag till temat 🙂 Iofs gillar jag gatuförsäljare. De livar upp gatubilden och det är himla kul att kolla deras utbud. Har faktiskt köpt ett och annat måste jag säga. Nu gillar jag inte flip-flops, så här blir det ingen affär. Men coola armband gillar jag faktiskt att köpa när jag är utomlands.

  Gilla

 5. Åhh, vilken nostalgi! På 80-talet, på en tågluff, köpte jag liknande sandaler på en grekisk ö. De var supersköna och jag bar dem tills de föll av mina fötter i trasor… När jag sen köpte ett nytt par på en annan resa så var de inte alls lika bra, så nog behövs de synas i sömmarna!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s