11 thoughts on “Blått

 1. Vackert blått inne hos dig och så fin utsikt! Underbara bilder!
  Måste bara fråga om du fått lite smuts på linsen! Du ser lite fläckar i översta bilden till höger!. Om det är smuts i kameran kan det vara läge att rengöra den! Hoppas det är något annat! 🙂

  Kram och ha en skön midsommar (vet inte om ni firar den därnere)

  Gilla

 2. Dregel, dregel! Tack för att du finns. Två stora stycken blå himmel är precis vad jag behöver denna regniga dag med 11 grader.
  Glad Midsommar Anita!

  Gilla

 3. Ha, det var der hatten min var, fant den ikke igjen 😆
  Blått gjør aldri vondt i øynene og med en utsikt som du har, blir man aldri trett av å fotografere heller.
  Takk 🙂
  Vakker midsommer 🙂
  En varm klem i fra et blåsende nord 🙂

  Gilla

 4. Ja blått är flott som jag fick lära mig och det håller jag med om än idag. Ljuvlig och kanske för att en blå himmel är bland det bästa jag vet om jag får sitta i skuggan och beundra den. Jättefina bilder

  Gilla

 5. Så läckert och så härligt att få se en så blå himmel. Här är det grått och kallt. Det är OK för mig, jag behöver ju ha mer än hatt på mig som skydd mot solen, men onekligen blir jag gladare av att himlen är blå, så tack för att du ger mig den synen!

  Gilla

 6. Wow Anita, första bilden är alldeles, alldeles underbar! Så snyggt med hur det gamla möter det nya och sen den blåaste blå himlen som grädden på moset 🙂 Ha en fin midsommar, eller helg om ni inte firar midsommar. Jag kommer fira midsommar själv i år, som singel 39-åring får man inte så många inbjudningar 😉

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s