Valletta

En av alla smala gator i huvudstaden. Inte en människa så långt ögat når. Här finns bostäder och kontor, små butiker, kyrka och några övergivna hus. I horisonten kan man ana hur himmel möter hav.

Alldeles intill, bara några minuters promenad, ligger huvudgatan Republic Street. Där finns en mångfald av butiker och shoppingcenter, gatuförsäljare, restauranger och cafeér. Där finns inga bilar, där är det inte folktomt. Dit ska jag ta med dig en annan gång…

Bilden är stor. Klickar du på den blir den ännu större 😉

Torsdagtema / I Like

Tidigare inlägg / ”På en gata i Valletta”.

10 thoughts on “Valletta

 1. Att lyckas få en bild på en så, bevisligen, välbesökt gata utan en endaste människa – det är lite häftigt! Och framför allt är det en bra bild – bland annat av just den anledningen!

  Gilla

 2. Innehållsrik och intressant gata men också lite småtrist eftersom den saknar mänsklig aktivitet! Gillar hur himmel och hav möts långt där borta i bilden! Ser gärna en bild från huvudgatan!
  Ha det bra på Malta!

  Gilla

 3. Undrar om du tog bilden under siestan;-)
  Tycker som Eva – en så lång gata utan en levande varelse i sikte är häftig. Å bilden är som vanligt en dröm:-)

  Gilla

 4. Wow så snyggt och visst ska man klicka upp bilden, den blir bara maffigare ju större bilden blir 🙂 Var tvungen att plocka fram ett foto som pappa tog i Valletta på 60-talet, har det i datorn eftersom jag hjälpt honom att skanna, ser ut att vara samma gata som ni fotat, men det kanske finns fler likadana? Kan också vara så att han fotat från andra hållet, men det är precis samma vinkel 🙂 Häftigt!

  Gilla

 5. Fantastisk bild med ett fantastiskt perspektiv. Raderna med bilar och den folktomma gatan som ser ut att stupa rakt ner i vattnet ger en nästan overklig känsla. Fint jobbat! 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s