16 thoughts on “Vardag var dag..

 1. Vilken snygg bild! Påpassligt att ta fram kameran och knäppa en bild på hennes blöta och nakna fötter. Tycker det ser ut som flera portar längs gatan har blivit ordentligt städade på samma sätt, med vatten och skurborste.
  Bara jag ser ditt foto tycker jag att det börjar värka i knäna. 😉
  Minns de återkommande städningarna av butiksentrén när vi hade skivbutiken på Götgatsbacken. Men det berodde på att det ganska ofta stank av urin när man kom på morgonen och låste upp. Bara att ta fram skurhinken, fylla på med vatten och såpa och skrubba rent innan man kunde öppna butiken. Två pubar på andra sidan gatan hade säkert kunder som valde att pissa i vår butiksport istället för att använda toaletterna på puben (sick).
  Antar att butiksägare längs många stadsgator har liknande problem.

  Gilla

 2. En bild ur det förflutna – här hemma alltså. Fortfarande vanligt i Medelhavsländerna. Än en gång fick du till det 100 procent. Gud så duktig du är!

  Gilla

 3. Där är du, underbar bild till temat som vanligt. Jag har inte hängt med alls, försummat att kommentera och inte lagt i trissar o annat som jag brukar, min sambo är svårt sjuk o all tid har gått åt, tappat lusten liksom men ska komma igen. Älskar ju dina Maltabilder. Men inte varit bra i temansammanhang, la in hos Juanna i sista monmanget. Fototriss har jag strunta i nu igen. (Fattar inget när jag sippar om att det varit någon jobbig debatt???) har ju inte varit inne? Men du, dig o dina inlägg vill jag allt inte missa, Så förlåt om jag inge hängt med.
  Ha det bara så bra! Kram!

  Gilla

 4. Ja, herregud, att hålla rent runt sig är ett evighetsjobb, när en gjort hela varvet runt är det bara att börja om… Men knäskura en stentrapp slipper jag åtminstone…

  Gilla

 5. Morrn Anita.
  Fina bilder, du har blivit ”flink”. Jag såg bilder på fönster från ”Venedig”, vanliga på Malta.
  Ha de bra.Hasse A Norge
  08-i-exil.bloggspot.com

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s