14 thoughts on “En stund vid medelhavet

 1. Trots att vi har strålande solsken och 29 härliga grader här just nu skulle jag absolut inte tacka nej tll några timmar på klipporna, fast då i en solstol. Bekväm som jag är 😉

  Gilla

 2. Vilken vacker bild! Med det blåa havet och den blåa himlen som bara skiljs åt av horisonten… Och samma här som på den förra, jag skulle inte vilja ligga på klipporna, men vattnet ser inbjudande ut!

  Gilla

 3. Åh, ytterligare en bild med fint färgdjup. Gillar dimensionerna i bilden, först tjejen som solbadar i förgrunden, sedan båtarna som ser ut att segla på horisonten. Jag som gillar knallblåa himlar hade dock suddat ut det lilla molnet till höger i bild, det är så pass litet så det är ingen stor förändring. Snyggt! 🙂

  Gilla

 4. Jag gillar att vara vid stranden när det är varmt, det är skönt att lyssna på vågorna och kunna svalka sig i havet eller sjön. Men jag brukar alltid ha skyddande skugga med, i form av ett parasoll! Din bild är verkligen härlig, med det blå havet och segelbåtarna!

  Gilla

 5. Sol, värme, blå himmel och ett härligt Medelhav – vem tackar nej till det!? Börjar faktiskt längta lite efter värmen nu när vi varit på hög höjd länge och haft minus på nätterna. Ha en skön helg!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s