Med häst och vagn

Img_9665 (2)-PS3I den medeltida staden Mdina här på Malta kör man inte bil. En orsak är bland annat att gränderna är trånga. Utforskar ”Den tysta staden” som den även kallas gör man bäst till fots i bekväma och fotriktiga skor.

Vill man inte använda fötterna erbjuds sightseeing med häst och vagn. Hästen måste ha fotriktiga skor för att trampa på det hårda underlaget och mannen vilar fötterna i sina tunna förhoppningsvis fotriktiga sandaler.

Veckans fönster / Fotriktigt

12 thoughts on “Med häst och vagn

 1. Du är väldigt mån om fossingarna här och lyckas som vanligt utmärkt. Ser att Stare också gjort Mdina i fotriktiga skor. Det gjorde vi också…

  Gilla

 2. Både häst och körkarl har klätt sig fotriktigt, det ser man på långt håll. I övrigt är jag mycket förtjust i tanken om att det inte finns några bilar. Skulle kanske inte åka vagn men det vore härligt att vandra i de där gränderna. Din bild förmedlar en mysig stämning som jag vill uppleva LIVE.

  Gilla

 3. Åh så mysigt det ser ut, gillar såna där städer med trånga gränder där man får ta sig fram till fots, blir en helt annan känsla än om man trängs med en massa bilar och avgaser. Jag drar på mig mina fotriktiga skor och hänger med på en promenad 🙂 Ha en skön helg Anita!

  Gilla

 4. Verkligen ett fotriktigt och ”fotorikktigt” bidrag. Underbar bild med ett härligt lugn över sig, där skulle man ju gärna ta sig en åktur med hästdroskan eller bara strosa runt!

  Gilla

 5. Äntligen har jag uppdaterat mig på din ”nya” blogg. Vet inte varför jag inte följde med i svängarna när du ändrade till denna. Men nu är jag med igen och njuter av alla dina fantastiska bilder du bjuder på, underbart.
  Yvonné

  Gilla

 6. Vilken härlig bild. Hi hi, skor på både häst och kusk, inte så bra om de bytte skor. 😉
  Får för mitt inre en bild av någon tecknad Disneyfilm, med en häst som dragit många vagnslaster med turister och är sur på kusken som manar på hästen för mycket.
  Verkar mer harmoniskt på ditt foto än i min inre bild av ekipaget. 🙂

  Gilla

 7. Vilken härlig bild, och så skönt att kunna slippa biltrafik! Hästtrafik är så mycket trevligare, och helst skulle jag gå själv. Massor av fortriktigt i din bild, snyggt fotat och smart tolkat!

  Gilla

 8. Det där skulle man behöva ta efter i de gamla italienska städerna. Gränderna där rymmer inte stora bilar. Kanske tur att Fiat gör så små bilar då.

  Och bilden är helt underbar. 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s