Street Art Festival

Img_1434-2

Några bilder från söndagens ”Street Art Festival” här i Sliema. Alltid roligt när det händer något och få annat i blickfånget att fotografera.

Vi har ju även vinfestivaler, jordgubbsfestivaler och för inte länge sen The Green Festival…

Fick dessutom tillfälle att prova min nya kamera, Canon EOS70D. En bättre kamera betyder inte en bättre fotograf men den har väldigt många nya finesser att utnyttja.

Visst är det kul att finna något nytt att lära bland alla kunskaper man önskar att man redan hade 😉

Klicka gärna på en bild i collaget så blir det ett bildspel.

Helgbilden

Några bilder från förra årets festival

 

 

13 thoughts on “Street Art Festival

 1. Oj, sånt älskar jag att titta på och fota givetvis. En bättre kamera betyder givetvis fler finesser men även en tjockare instruktionsbok. Ett tips från mig som bytte upp mig för ett år sen till en Nikon D7100, är att läsa på och gärna ha den med sig. Har flera gånger lyckats komma åt någon inställning och en obegriplig finess har dykt upp när jag som minst behöver den.

  Gilla

 2. Åhhh så läckra bilder/konstverk! Den där pianospelande fisken är ju helt underbar! Åsså gillar jag den näst sista bilden med ansiktet målat på tidningspapper. Lägg gärna upp fler bilder, jag njuter!!!!

  Gilla

 3. Jag vill också ha en 70D, har en gammal EOS och skulle vilja uppdatera mig. Jättefina bilder och duktiga konstnärer.

  Gilla

 4. Detta är verkligen i min smak, gillar sådana här påhitt som får städer att leva upp med färg och form. Gillar verkligen målningen med barnet med de blå sorgsna ögonen, jag dras till den. Tycker att du behärskar din nya kamera jättebra, du är en duktig fotograf Anita. Du har aldrig funderat på att skaffa Instagram i mobilen? Ett jätteskoj sätt att fånga de små stunderna när man är ute och kanske inte har kameran med sig. Jag skaffade Instagram i höstas och är jättenöjd, en sorts miniblogg med massor med trevligt folk. Så skulle du vara med så har du i alla fall en följare, dvs jag 🙂 Ha det gott!

  Gilla

 5. Wow vad mycket fina bilder! Så kul!!! Och vad roligt med ny kamera 🙂 Jag är nöjd med min Canon men skulle vilja ha lite fler objektiv att leka med 🙂

  Gilla

 6. Dags för den nu?! I fjor såg jag den på plats! Kul.
  Så roligt med ny kamera. Får du säkert mycket glädje av!

  Svar:Jag klättrade inte över staketet men böjde mig ut så mycket jag kunde!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s