Uppåt väggarna

Img_1664-1-PS2-MCEn bild från helgens Street Art Festival här i Sliema.

Syns kanske inte så tydligt men lite galet var det att stå på två lodräta lastpallar ostadigt staplade på varandra med ingenting annat att hålla sig i än sprayburken med färg.

Väggen är nivån mellan promenaden och klipporna ut mot medelhavet.

Onsdagstema / Uppåt väggarna

14 thoughts on “Uppåt väggarna

 1. Inget för en svensk! Alldeles för dumdristiskt, här vill vi som väl är ha både livrem och hängslen när vi klättrar! Vilket fint porträtt som är på gång! Här i Nyköping var det stor graffitiaktivitet i helgen, roligt att gå och titta på de olika verken. Tröttnar visst aldrig.
  Ha det bra!

  Gilla

 2. Ja, det ser lite vågat ut! Va kul med alla festivaler som ni har. Ser fram emot sonens besök här hemma i några dagar, ska fråga om han såg något av denna festival 🙂

  Gilla

 3. Här kommer min favo bild från förra inlägget i repris. Absolut älskar denna mural! Hoppas den får vara kvar.
  Eftersom killen har två stegar bredvid så känner kan sig nog säkrare på lastpallarna – inte att jag kan förstå varför. Jag skulle bli livrädd att ramla.
  Dina semesterplaner låter suverän. Kalifornien är cool. Att åka bil där är en fröjd om man håller sig till vägarna längst oceanen. Interstate motorvägarna är ett rent helvete med fara för nervsammanbrott. Kalifornien är oerhört vacker med härlig natur. Så kör på det!

  PS. Skulle inte ni åka till Stockholm resp. Danderyd i augusti i år? DS.

  Gilla

 4. Men jösses hur står människan!? Allt för konsten verkar det som 🙂 Får hoppas att det gick bra och att målningen på det fina barnet pryder sin plats nu 🙂

  Gilla

 5. Oj, vilken balanskonstnär! Fint blir det i alla fall och som du skriver hos mig har du ju också något som växer på muren. Dubbelt upp uppåt väggarna. Snyggt! 🙂

  Gilla

 6. Ja verkligen uppåt väggarna dumdristigt att stå så där!
  Blev ju ett helt perfekt bidrag. Mitt eget bidrag är ett slags bevis på dumheten (uppåt väggarna dumt) att lämna något pågående.
  Nåja. Du fick en bra och småkuslig bild (klar fallrisk för den killen).

  Gilla

 7. Nu fick jag en kommentar från Ruth i Virgiina som var till dig:

  En biltur längs kusten fr San Diego till San Francisco är super!

  Ruth i Virginia

  Gilla

 8. Lite anarkistisk graffitikonstnär över det sättet att måla! Inte bara konstnär utan balansartist oxå! Läckert blir det i alla fall, även om örat ser lite oproportionerligt stort ut… Skulle vara kul att se konstverket när det var klart!

  Gilla

 9. Det är ju helt otroligt att han KLARAR det! Det om något är imponerande men som Eva skriver, allt för konsten! Och konst är det verkligen! Superfint!
  Hahahah,…..jag skrattade gott när jag läste att ni hade det kallt nu med 24 grader! 🙂 Ja, här är det hett som en bastu och utan luft just nu! Galet! Önskar att den verkliga sverigesommaren ska komma tillbaka istället för detta mardrömsväder! Som tur är är jag sjukskriven så jag kan göra ingenting som krävs dessa dagar!

  Hoppas du har det bra och inte fryser allt för mycket! Ha det fint! 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s