Street Art

Img_1727Årets Street Art Festival här i Sliema var inte lika färgstark som förra årets och den var alldeles för kort. Bäst gillade jag det här motivet som jag visat tidigare i mindre format i ett collage.

Tycker den gör sig bäst i sin helhet vilket ger en uppfattning om hur stor den är. Hoppas den får stå kvar här ett tag som en färgklick utmed Sliema promenade och Tower Road.
Img_2246Nu döljer den visserligen tillfälligt skulpturen ” White Shadows ” men den har vi ju sett under många år.

Sen fanns det en hel del annat också. Inte lika bra, snarare mindre bra och vissa lite otäcka.
Roligt ändå med variation. Det här är sista inlägget från festivalen för det här året.

Klicka på en bild i collaget så blir det ett bildspel.

Torsdagstema / I Like

7 thoughts on “Street Art

  1. Härlig variation! Sista bilden ger mig obehagskänslor, vet inte varför! Första bilden är min favorit men det tror jag att jag har talat om tidigare! Kul att du visar bilder från Street Art Festivalen!
    Ha det bra! Här hemma gnäller vi över värmen som ska bestå ytterligare några dagar. Vi är ju inte vana vid så höga temperaturer.

    Gilla

  2. Den här och gårdagens murals är mina favon också. Även om jag inte gillar motiven så måste jag säga att konstnärerna är otroligt duktiga. Synd att allt ska monteras ner sedan. Som utsmyckning är ju till exempel våra favon helt suveräna tycker jag.

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s