Några droppar vatten

Img_7041Nu är det varmt ! Dropparna på blomman är inte regn utan kommer direkt från vattenslangen. Har vattnat, fotograferat och därmed förevigat en av alla de hibiskusblommor som frodas ute på terrassen.Image2Det är 32 grader i skuggan. Hett !! Utan vatten ingen blomma och inte heller några gröna blad.

Tema Fredag / Hett

7 thoughts on “Några droppar vatten

 1. Den terassen med så fina blommor är jag aningen avis på får jag säga. Hur vackert som helst 🙂 Du verkar ha riktigt gröna fingrar!

  Gilla

  • Tusen tack Beate men hos mig är det inte jag som är trädgårdsmästare. Bara ”fotograf” och livsnjutare.. 😉 Men ok, det var jag som gav dem några stänk vatten den här gången 🙂

   Gilla

 2. Så otroligt vackert det blir med vattendropparna. De ligger som de dyraste av juveler och pärlor och gör underbara växter ännu mer fantastiska. Snyggt fotat!

  Gilla

 3. Så vacker Hibiscus!! De är så vackra! Jag har en i mitt fönster här hemma som är så vacker! Så klart gul! 🙂 Det är så vackert med vattendropparna också! Gör att det ser så fräscht och härligt ut! Snyggt fångat!

  Jag önskar dig en härlig helg!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s