16 thoughts on “Nostalgi ?

 1. Det där motivet kändes på en gång att det måste vara i Sverige, så var det ju också. Måste bli häftigt och speciellt när man kommer hem till Falu-rödfärg osv när man bor utomlands. Exotiskt fast tvärtom 🙂

  Tack snälla Anita för din kommentar hos mig. Jag vet ju att du i flera avseenden delar mitt dåliga självförtroende när det gäller att fota och du förstår hur det kan kännas. Nu när jag har ny kamera blir jag inte sams med inställningarna, det blir fel hur jag än gör, till och med om jag kör automatiskt. Ska dock försöka mig att på rengöra min systemkamera i morgon, har googlat som en tok och förhoppningsvis ska jag få rent sensorn så jag kan ta med mig systemkameran till Skåne nästa vecka. Ska även läsa på inställningarna på nya kameran så jag verkligen lär mig den.

  Angående Instagram så kan du se mina bilder om du klickar på länken som jag la upp i inlägget på min blogg, det vill säga där det står hanna_madeby, men du kan inte kommentera om du inte har ett konto.

  Ha det jättebra och sköt om dig! Kram 🙂

  Gilla

 2. Hmm, så ”enkel” kan lösningen på temat vara – det bara finns där framför en… sen gäller det att ta tillvara tillfället och det har du gjort.

  Gilla

 3. Tycker mig nästan känna igen plankväggen och brevinkastet från Malmgårdsvägen på Söder. 😉
  Kanske är det någonstans längs Ljusterögatan du tagit fotot? Passande foto, enkelt och snyggt.
  Gick där själv längs kulturkåkarna på Malmgårdsvägen under Vitabergsparken och delade ut post i flera år på 80-talet.
  Ett av flera charmiga ställen på Södermalm.
  Lite nyfiken, har jag mån tro rätt i min gissning var plankväggen finns?

  Gilla

  • Jaaa !! 😉 Du kan ditt Stockholm Erik. Var där i förra veckan och kunde självklart inte låta bli att besöka underbara Södermalm. Fast något ”tropisk” värme var det minsann inte just den här dagen. Paraply och ”promenad” med bil istället för ben 😉

   Gilla

 4. Jag undrade över rubriken men sedan slog det mig att den där bilden kanske inte är maltesisk och så var det ju. Södermalm står det. Vackert och enkelt, alldeles perfekt. Har du varit på besök nyligen?

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s