Semesterplaner…

Img_0619-2 St george’s bay. Hit söker sig många semesterfirare då även nöjeskvarteret Paceville ligger precis runt hörnet. Inte för mig lockande att ens spendera en timme här men ett avkopplande nöje för så många andra.Img_0750-2 Här syns en bit av klipporna nedanför den långa havspromenaden i Sliema. Varken solstolar eller parasoller finns att hyra. Det får man ta med sig själv vilket de flesta till synes inte gör. Blir sönderbränd vid bara tanken.Img_0742Handduk, vatten, solkräm, en bok och mobilen förstås. Sen kan man ligga här i timmar under stekande sol och ta sig ett och annat dopp mellan varven. Så snyggt att bli brun om benen !!

Hos mig lockar varken sol eller bad men njuter tillfullo av värmen fastän kroppen är blek.
På jobbet har vi lågsäsong. Är därför mer än ofta ute på terassen för avbrott från datorn.
Sitter gärna under parasollet och kikar på blommorna, filosoferar och smider resplaner.

Nu väntar semester !! Frågan är vart vingarna bär den här gången.
Mot öst eller väst ? Sol och bad får vara, Nu vill jag ha äventyr !!

Det lutar åt en Roadtrip längs kusten i Kalifornien .
I Like 🙂

Klicka på en bild så blir den stor.

Torsdagstema / I Like

10 thoughts on “Semesterplaner…

 1. Resäventyr är verkligen en höjdare. Hoppas du hittar ett riktigt trevligt resmål!

  Stranden med alla dessa solbadare ser inte alltför lockande ut. Nog skönare att ligga på en klippa vid havets närhet där det är färre människor!

  Gilla

 2. Nu blir jag riktigt avundsjuk en roadtrip i Kalifornien kan det bli bättre. Du måste ta en massa bilder så jag kan drömma mej bort 😉
  Klipporna med en allt folk får vara för mej, orkar inte pressa längre och blir aldrig riktigt brun.
  Ha en skön kväll 😉

  Gilla

 3. Fina strand- och badbilder, det är många som vill njuta av sol och värme! Själv avstår jag gärna från badlivet, det är alldeles för långtråkigt när det finns så mycket annat som är roligare.

  Ursäkta mig men jag glömde alldeles bort att du frågade om Burma! Det är en av mina bästa resor, grep tag ända in i hjärtat! Jag tror man ska åka på en organiserad resa då får man ut mest. Vi reste med Temaresor som vi oftast gör, fungerar alltid bra. Om du reser till Burma vid något tillfälle väntar 4 miljoner pagoder på dig!
  Roadtrip i Kalifornien låter intressant! Hoppas du hittar ett bra resmål!
  Ha det bra!

  Gilla

 4. Är ingen soldyrkare heller, speciellt inte om jag måste ligga på en handduk på ett stenhårt underlag. Usch nej! Är inte förtjust i sand heller, den tränger ju in precis överallt. På sin höjd en handduk på en gräsmatta alternativt en solstol nära en pool för en timme eller två.

  Paceville gillade vi dock. God öl och toppen drinkar. Knökfullt på kvällarna när vi var där och så drog vi upp medelålderns rejält med tanke på alla 16-åringar där;-)

  Roadtripen låter helt suverän! Den ska ni absolut göra och njuta av! AMA de Casa gjorde en trip där ifjol. Kolla här
  http://amacasa.wordpress.com/?s=kalifornien och bläddra dig neråt. De var på några ställen som man annars inte åker till.

  Gilla

 5. Jag gillar strand och bad men att steka är inte min grej längre, måste ha ett parasoll om jag ska sitta sådär 🙂 Och en road trip i Kalifornien lät ju inte helt fel 🙂

  Gilla

 6. En roadtripp i Kalifornien låter jättespännande! Har du varit i USA förut? Kaliforninen är väl också varmt nu kan jag tänka mig. Kände mig glad över att få komma hem till ett lite svalare Sverige, men läste på nätet idag att ny värmebölja väntar på måndag. Håller mig också i skuggan när det är varmt. 10 min då och då i solen och sen måste jag bada. Och vill gärna ha en strand som är lite glesare än din. Tycker inte om att behöva trängas med så många andra. Men härliga bilder som vanligt och ser fram mot ännu fler härliga bilder från din resa! Ha en riktigt skön semester!!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s