California Dreams…

Img_2283Söndagen är ensam då maken flög till Stockholm tidig morgon. Oplanerad egentid väntar i värmen…_mg_6805Går ut med nya kameran och letar i det blå efter effektfulla motiv. Vill lära mer inför resan, att fotografera…Img_0363-MC-2Finner en plats i skuggan där någon läser guidebok och ser på kartor över Malta. En turist…Img_0427…som inte åker buss.Img_2789Somnar efter utlovad läsning och planering. Semester väntar. California Dreams. Söndag övergår till vardag. Om bara några veckor, om allt går som det ska, är även jag turist, i ett annat land. Roadtrip Kalifornien !!!

Någon som varit där ?? Råd och tips är är uppskattat och värdefullt.

Helgbilden

14 thoughts on “California Dreams…

 1. Skulle inte ha det minsta emot att gå runt på Malta eller i Kalifornien med en guidebok i näven. Åsså tar jag hemskt gärna en Cisk och chillar. Betydligt godare en Budweiser om man säger så.
  Gamla hederliga Route 66 är ju inte fel. Skulle även rekommendera Pasadena, Sta Monica och Venice Beach. Skulle undvika Interstate. Los Angeles är ok, men San Fransisco är betydligt vassare om jag får säga så. Undvik Universal Studios, långa köer och extremt svettigt.
  Hur länge ska ni vara där?

  Gilla

 2. Åh vad spännande att åka till Californien. Det är nog en upplevelse som heter duga. Lyckliga du och jag ser fram emot att få se lite bilder och text från den resan. Då blir det som om jag själv varit med – nästan- 🙂 Tack för att du tagit oss med på sight seeing på Malta i helgen – det gillar jag.

  Gilla

 3. Inga tips, mina USA minnen inskränker sig till att jag av en slump kom med på en hembygdsförenings turné till svenskstaterna, där vi visade upp svenskt hantverk och firade midsommar… Det är dessutom 31 år sen, så de eventuella tips jag kunnat ha skulle varit förlegade… Det låter så kul med roadtrip, kul att planera innan, att uppleva och att minnas efteråt!

  Gilla

 4. Härligt att planera semesterresa, det anser jag vara fas 1 i själva resan. Kalifornien har så mycket att erbjuda och min starkaste rekommendation är att ni kör Highway 1 från San Fransisco efter kusten till Los Angeles. Det är en makalöst vacker väg.

  Gilla

 5. Härliga bilder! Längtar verkligen till Malta nu! Trots värmen i Sverige, men nu jobbar jag ju igen, så ser fram emot några lediga dagar på Malta snart!
  Californien är ju heeelt underbart! Ska förhoppningsvis åka dit om två år! Var där 1988, så kanske jag också har lite förlegade tips? Men jag älskade Universal Studios!!!! Och tror att man idag väl kan förköpa biljetter å slippa kö ??
  Minns Malibu och Venice Beach, S:a Monica…så vackert å häftigt! Los Angeles var lite stökigt faktiskt och Hollywood är ju på sina håll väldigt fattigt. San Diego var vackert och jag har häftiga minnen från Sea World där. Missade tyvärr San Fransisco, så det hoppas jag att jag får uppleva när vi åker dit längre fram!

  Nu undrar jag om du vet något om en Sunscape festival på Gozo i september?

  Liked by 1 person

 6. Vackra och färgstarka bilder, man blir verkligen glad av dem. Kul att ni planerar en road trip i Kalifornien, blir lite avundsjuk faktiskt, det finns på min ”Bucket list”. Ska bli spännande sen att se bilderna från resan. Ha det gott!

  PS. Egentid är guld värd 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s