Motljus

Img_3143Testade att fota i motljus med nya kameran. Här syns några av väldigt många bilder. En del med helt oväntade effekter vilka besparas 😉 Har förstås gjort annat också under helgen men inget som fastnat på bild.

Klickbara bilder.

Helgbilden

 

10 thoughts on “Motljus

 1. Skoj att du hela tiden utmanar dig själv – med enastående resultat dessutom 🙂
  Bilden med killen är min favo, den skulle platsa i en resekatalog för Malta!

  Gilla

 2. Nu har jag varit inne och scrollat bland dina inlägg och fått mig en dos av ditt Malta. Behövde det, för jag blev lite melankolisk av dina motljusbilder. Solen står ganska lågt och avslöjar att sommaren går mot sitt slut (för oss här hemma, hos dig fortsätter den ju länge till!). Men så inser jag att solen inte stått lika högt lika sent hos dig som hos mig, så känslan beror helt på mina svenska referenser. Puh.
  Vackert är det, vilket som. Ser inte så stekhett ut, ser behagligt äta-middag-ute-varmt ut!

  Gilla

 3. Helt magiska bilder. Jag bokstavligen älskar sköna motljusbilder, men också det låga ljuset som blir på kvällarna och som bildar otroliga skuggor på både hus och människor.

  Kul att jag kunde inspirera dig att blogga. Jag har tappat inspirationen en aning jag med, är ju som sagt inte helt nöjd med min nya kamera, har dock inte råd att köpa någon finare variant. Funderar dock starkt på att lämna in min systemkamera på rengöring snart. Dessutom har jag fått en ögoninflammation, har dragits med den i två veckor nu och har blodsprängda ögon som kliar och varar. Synen är nedsatt på grund av allt klet + salva, så jag får kisa när jag sitter vid datorn. Var till läkaren i dag och fick en antibiotikakur i form av salva utskrivet, så nu borde det snart bli bättre. Måste även skriva att jag blev lite besviken förra veckan, tror det var i onsdags, när en av deltagarna (nämner inte vem) i onsdagstemat la upp en bild på en kraftigt lagd man som visade baken i sina nerhasade byxor. Det blev en massa nedsättande kommentarer om mannen. Först och främst tycker inte jag att man tar en sådan bild på en främling, det är respektlöst som fotograf och att sedan göra narr av motivet på sin blogg. Tycker att det var tråkigt, då gatufotografering är stor grej för mig och att det är a och o att göra det med respekt. Tyvärr har ju inte alla samma inställning. Ja ja, så ligger det till i alla fall. Ska försöka skärpa till mig och komma i gång ordentligt med bloggandet igen 🙂 Hoppas att även du hittar inspirationen igen, för både du och jag vet att vi kan mer än vad vi tror. Ha det gott!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s