7 thoughts on “Uppåt väggarna i Valletta

  1. Läckra skyltar, den nedersta tar priset, super. En riktig damfriseringsskylt. Har varit passiv med kommentarer o blogg på min resa till Värmland, förra veckan.
    Ha det bra Anita.

    Gilla

  2. Vilka fina gammaldags skyltar du hittat, så charmigt. Själv kan jag inte vara med i Ordlös lördag längre, när jag försöker gå in så får jag bara upp en ruta med ”You are banned”. Jag vet inte om jag verkligen är det eller om det blivit något misstag, men eftersom jag inte kommer in kan jag inte fråga… Skulle du kunna fråga åt mig? Om jag misskött mig kanske jag förtjänat att utestängas, men jag skulle i alla fall vilja veta vad jag gjort för fel…

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s