Skyltsöndag

Img_1268 Visst är de fina Maltas gamla bussar. Nu syns de sällan på vägarna och har bytts ut mot lite mer ”normala”.Img_3420-1-PS3Vintage ? Hmm, jag så står det iallafall.

Gjorde ett tappert försök igår att finna bilder till Ordlös Lördag där temat var Vintage. Inte riktigt min grej och  därav resultatet. Ovan syns några bilder som fanns i åtanke men som väl var förkastades.

Saknade Hanna som är en mästare i ämnet. Hon har visat många fantastiska vintage bilder under åren.

Det här är mitt bidrag till Skyltsöndag. Att skylta på söndagar är Pumitas idé. Roligt och öppet för alla 🙂 Häng gärna på !!

10 thoughts on “Skyltsöndag

 1. Jag tänker på amerikanska skolbussar när jag ser den övre bilden, förutom att färgen är mycket finare, vackert blå! Är det musiker som transporteras här eller var har du hittat den? Den andra är också fin men bleknar lite i jämförelse. 🙂

  Gilla

 2. Riktigt tjusiga fordon, bilen på nedre bilden skulle jag kunna tänka mig att puttra runt i på landsvägarna här hemma, i alla fall sommartid. Tittade på dina bilder från gårdagen, helt underbara! Jag borde kanske varit med i Ordlös lördag, trevligt att du saknade mig, men i går låg jag på sofflocket mer eller mindre hela dagen 🙂

  Som jag tidigare sagt så tror jag att jag skulle älska Malta, den gamla och slitna miljön, jag skulle nog vara ute och fota från gryning till solnedgång 🙂

  Lägger nog upp en helgbild i morgon, har tagit en enda bild den här helgen och sparar den till måndagen för att sprida ut inläggen lite.

  Ha det gott!

  Gilla

 3. Maken är lyrisk, liksom jag! Vet du vad du fotade i tvåan???? En Hillman Imp (1963-1975) Maken dreglar och vill ha! Hans pappa var nära att köpa denna pärla. Så – you made his and my day, tack!!! Definitivt vintage i dubbel bemärkelse faktiskt!

  De gamla bussarna i Malta var visserligen fruktansvärt obekväma att sitta i, men vi älskade dom. De är kultiga och vackra. Dessutom var de väldigt väl underhållna.

  Kan du inte visa en bild på hur de nya bussarna ser ut… undrar om jag godkänner dem;-)

  Gilla

 4. Jag gillade dina vintagebilder i går och tycker nog att båda de här bilderna mycket väl passat oxå! Bussen är supercharmig och bilen talar ju till och med själv om att den är vintage!

  Gilla

 5. Åh vad läckra, både gamla vintage-bilen och bussen. Bussen påminner om de vi såg i La Paz i Bolivia. Där fanns inga moderna bussar… Inget annat modern heller för den delen… Lördagens bilder är väl väldigt vintage, jättefina. Känns som om det inte skulle vara så svårt att hitta vintage-motiv på Malta, men man blir väl hemmablind var man än är. Kommer man till ett nytt ställe ser man allt med andra ögon och bara fotar och fotar. Ha en skön vecka!

  Gilla

 6. Svar: varför tog du bort inlägget?????????
  Det var ett personligt inlägg, jag brydde mig!!!! Grattis till flygbiljetterna! Du behöver nog semester = hjärngympa 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s