Drömmar och visioner…

L1050690-MCI helgen blev det klart. Drömmen om en hund, en ny familjemedlem är och förblir en illusion. Min vision har utvecklats till en konflikt som inte alls har med hundar att göra. Det tog ett år, konflikten består, så kan det gå…

Ägaren till båten på bild har en vision vilket även jag hade, som vi alla har på ett eller annat sätt. Vissa krossas andra uppfylls. Imorgon hämtas flygbiljetterna till Kalifornien. En dröm som förmodligen blir sann 🙂

Helgbilden

2013 / Storm i ett vattenglas”

13 thoughts on “Drömmar och visioner…

 1. Synd att dina grannar inte tillåter dig att ha hund. Så löjligt, jag menar hunden kommer ju inte att leva hos dom.
  Grattis till flygbiljetterna. Åtminstone nå’t att se fram emot för dig/er!

  Gilla

 2. Svar: Bra Anita! Jag gillar när du lyssnar på mig:-) Kan inte vara lätt att sitta på en resebyrå och arrangera resor… medan man själv ska jobba. Å Borneo är ju inte vilket resmål som helst om man säger så. Undrar om ni kommer iväg dit – ni hade det ju planerat ett tag sedan om jag minns rätt.
  Kram!

  PS Hur länge ska ni stanna i CA? DS.

  Gilla

  • Klart jag lyssnar på dig Beate 😉 Malaysia / Borneo får vänta. Där har jag ju redan varit flera gånger. Kalifornien däremot känns spännande och nytt. Undrar bara över klimatet. Måste läsa på lite mer. Vill ju helst inte frysa 😎

   Gilla

  • Tack Kiki ! Ja, att sälja vårt fina penthouse och på så sätt byta grannar vore det bästa men det är just det som är själva haken. En lång och trist historia ligger bakom som jag besparar. Kan bara nämna att det ligger konflikter i våra respektive kontrakt om äganderätt 😡 Det kom fram för ett år sen, då vi planerade att ha en vovve…

   Gilla

 3. Himla tråkigt med hunden, att det alltid finns människor som ska sätta sig på tvären för de mest simpla sakerna. Kul att höra i alla fall att biljetterna är färdiga för upphämtning, ser verkligen fram emot dina bilder från Kalifornien, en resa jag själv hoppas kunna göra någon gång i livet.

  Hann inte med någon helgbild i dag, har haft fullt upp. Hittade en gammal kontorsstol på loppis tidigare i sommar, en sån där snurrmodell i trä med armstöd, tillverkad 1948 enligt stämpeln. Nu har jag slipat bort all den fula färg som någon ägare målat den med, samt tagit bort det gamla tyget på sitsen. Nu ska jag bara lacka och sätta dit nytt tyg. Kanske kommer stolen upp på bloggen så småningom.

  Ha det gott!

  Gilla

 4. Så jäkla pissigt att det inte går att lösa! Vilken idiotgranne! Men en resa till Kalifornien är ändå något kul att se fram emot, även jag är förväntansfull på att få se dina bilder från resan!

  Gilla

 5. Sà tràkigt att det inte blir nàgon hund, konflikter med grannar är svàra att hantera det är sà mycket som spelar in. Grattis till resan ser framemot bilderna!

  Gilla

 6. Så himla tråkigt med grannar som tjafsar, vet ju hur mycket du längtat efter en hund. Men roligt att dra till soliga Kalifornien 🙂 var i LA en fyramånadersperiod när jag var 19 år… många år sen alltså. Det var i alla fall sept — dec och som jag minns var det rätt så varmt. Vet att vi solade och badade i poolen mycket. Tror att vanliga sommarkläder funkar, inte bara shorts å sånt alltså utan även byxor och långärmat. Men det är ju bra shoppingmöjligheter så det är ju bara att handla det du behöver 🙂

  Gilla

 7. Hemskt att andra människor ska kunna hindra dig från att få din efterlängtade hund! Håller tummarna för att du på något vis ändå ska få en vovve snart! Kanske grannarna flyttar (ser på kommentarerna ovan att det verkar vara de som är problemet)?

  Gilla

 8. KLART att resan ska bli av! Den hade varit svårare att göra om du haft hund … MEN du ska se, plötsligt händer det – och så kommer där en hund i din väg, på ett eller annat sätt. Jag hoppas på det!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s