Det oförutsedda

Img_3204-22-PS2Står på The Strand för att fota vyn över Valletta på andra sidan sundet och ser plötsligt det här framför mig. Han som tar en bild med sin mobil märker inte att jag står bakom beredd att fotografera samma vy.

Han blev lika förvånad som jag, ler och ber om ursäkt att ha skymt mitt motiv. Men det gjorde ju ingenting, tvärtom. Har fotat Valletta väldigt många gånger men aldrig fått ett resultat som det här.

Torsdagstema / I Like

18 thoughts on “Det oförutsedda

    • Nej inte jag heller !! Du låg bland skräpposten 😕 Måste vara något fel eftersom alla som en gång blivit godkända att kommentera automatiskt inte behöver godkännas. Tack snälla Violen för att du tog dig tid och gjorde så många försök 🙂

      Gilla

  1. Haha, vilken kanonbild, en bild på metanivå! Vad roligt det är när man blir överraskad när man fotar, det gör ju det hela mycket mer spännande och man får en bild man kanske aldrig får igen 🙂

    Spotcolor eller colorsplash som jag kallar det är en redigeringsmetod. Man gör bilden svartvit men lämnar ett eller flera partier i färg, så det syns mer utmärkande. Finns i flera gratisprogram på nätet.

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s