Skyltsöndag

L1060874-1Pilen pekar mot P-plats men stolpen som pekar rätt upp i det blå känns mer åt rätt håll. Nedräkningen inför flygresan mot väst har börjat. Om nu inte vulkanen Bardarbunga på Island sätter P för det förstås.

För fyra år sen orsakade vulkanen Eyjafjallajökull att ett flertal flygplatser slogs ut när ett stort askmoln blåste in över Europa. En förödelse för boende i området och betydligt värre än en missad semester, men ändå…

Nu tror jag inte att flyget via Frankfurt eller andra flyg heller kommer påverkas och förhoppningsvis blir det heller inget utbrott. Försökte bara få ihop en tillhörande och tänkvärd text till min bild 😉

Det här är mitt bidrag till Skyltsöndag som Pumita hittat på. Roligt och öppet för alla !

 

9 thoughts on “Skyltsöndag

 1. Ååååh, vilken bild! Jag blir alldeles knottrig… och full i skratt. Låg du på rygg vid stolpen, eller? 😉
  Fantastiskt roligt för dig att komma iväg over there! Jag håller alla tummar och tår för att vulkanen inte ska hitta på några dumheter. Lite grann för min egen skull också. Ska ut och flyga jag med snart, bara till Finland men ändå. Nåt åskmoln vill vil inte veta av. Har du börjat nedräkningen redan?

  Gilla

 2. Skrattar gott åt Pumitas kommentarer :-))))
  På din bild ser jag bara denna underbara blåa himmel – Maltå-blå helt enkelt, t o m blåare en P-skylten!

  Precis som Pumita håller jag alla tummar och tår för att ni kommer iväg.
  När sticker ni?

  Gilla

 3. Vilken cool bild. Jag hoppas verkligen att ni kommer iväg utan att ett askmoln kommer i vägen… För fyra år sedan hade syrran och hennes familj firat hennes 50-årsdag i Italienska alperna och tog sig sen inte hem för askmolnet. Till sist gick de ihop med ett gäng danskar som varit på möbelmässa i Milano och anlitade två kroater i en minibuss att köra dem till Köpenhamn. En skräckresa, där en av kroaterna körde hela vägen utan att sova, vilket gjorde färden rätt vinglig. Sen tåg från Köpenhamn till Malmö och buss därifrån till Stockholm och sen sitta och vänta på att T-banan skulle öppna innan de tog sig hem, bara för att vända och sticka till sina jobb respektive skolor… Inget roligt slut på firandet alls, och sen fick de bråka för att få ut nått på sin reseförsäkring…

  Gilla

 4. Underbar bild! Jag är riktigt förtjust i ”uppåtbilder” och när det är blå himmel är det som bäst, gillar vinkeln. Blev ingen skylt för mig i dag/i går, har haft fullt upp jag med. Hoppas att du får en toppenresa till Kalifornien, är en aning avundsjuk 🙂 Ser verkligen fram emot en bildkavalkad när du kommer hem igen. Ha kul och kram på dig!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s