Take the plunge…

Take the plunge !! Våga språnget. Nu väntar äventyr…Img_3344Helgen som varit varm har ägnats åt förberedelser och planering inför resan till Kalifornien. Flyget är bokat och klart, likaså hyrbil och de fem första nätterna i San Fransisco. Tack http://www.booking.com. En sajt väl värd att rekommendera för dig som ska boka hotell var som helst i världen.Img_3702Kvar att boka är ett par nätter i Los Angeles innan hemresan. Vad som händer däremellan återstår att se.
Ser verkligen fram emot den något oplanerade bilresan från San Fransisco utmed kusten ner mot San Diego.
Huvudsaken-11 Behöver knappast nämna att kameran följer med. Lägger in några bilder under resan om jag hinner.Img_2272

Tar en blogg paus och återkommer i slutet av September 🙂 Hejdå Malta !!

Helgbilden

21 thoughts on “Take the plunge…

 1. Önskar dig en trevlig resa och skön avkoppling från vardagslivet! Vad som ska med i resväskan är något man kan klura länge på men det löser sig! Själv ska jag ta en tur till Korsika, har aldrig varit där!
  Ha det bra!

  Gilla

 2. Härligt! Så kul att ni är på väg, San Fransisco är rätt kyligt, kalla vindar från Stilla havet (ivarjefall tyckte jag det när jag var där i juni/juli). Det är vackrast att åka från norr till söder längs med highway 1, det verkar ni ju också göra.
  Ha det underbart och fota mycke.
  /Kiki

  Gilla

 3. Önskar dig och maken en helt underbar resa och semester i Kalifornien. You are going to love it!
  Lite lång bloggpaus kan jag ju tycka, men jag hoppas du lägger upp massvis med härliga bilder sedan.
  Kram och be careful out there 🙂

  Gilla

 4. Svar: När vi reste runt in the US of A så hade vi inte bokat någonting, nå’t man gör när man är ung – eller yngre än vad man är nu;-) På den tiden fanns det ”kuponger” på turistinformationen på olika hotell som var anslutna till den lokala turistnäringen. Så vi hamnade jämt på lyxhotell till löjligt låga priser. Vi bokade inte ens i förväg utan knackade bara på, men eftersom vi hade ”kupongerna” fick vi alltid rum. Allt detta var före Internets tid;-)

  Nå’t som var bokat var dock det här hotellet i LA http://www.priceline.com/best-western-plus-carriage-inn-van-nuys-california-ca-107593-hd.hotel-reviews-hotel-guides. som jag verkligen kan rekommendera.

  Nu bokar vi alltid i förväg, men vi tar alltid lägenhet. Å japp, sajten du rekommenderar har vi också använt med blandade resultat. Men bara att ha semester är ju lyx 🙂
  Än en gång: NJUT!!!!

  Gilla

  • Tack för länken snälla Beate !! Vi hade tänkt att bo i Santa Monica men inget bokat ännu. Planerar att ha de 2 sista nätterna förbokade i LA men även nära flygplatsen där vi ska återlämna bilen. Känns lite virrigt just nu kan jag säga. Ja, kanske mest i min hjärna annars är allt som det ska 😉

   Gilla

 5. Så det är dags snart! Ha det så underbart! Jag brukar också boka hotell genom booking.com. Det gjorde jag även nu när vi snart åker till Malta! Vi ska bo på S:t Julians Bay hotel 🙂 ,ser så fram emot att få spendera tid med båda sönerna (fast yngsta jobbar ju mest när vi är där..) och hoppas på att få förlänga sommaren med lite sol och värme!!!

  Gilla

 6. Åh, vilken fantastisk resa ni ska ut på! Så spännande! Jag hoppas verkligen att den blir allt du önskar och lite till. Längtar redan till att du kommer tillbaka och berättar om allt du fått se!
  (Booking är en toppensida, den använder jag mig mycket av.)

  Gilla

 7. Störtsköna bilder och ha nu en riktigt skön och avkopplande semester! Just att bara ha ett par nätter i början och slutet bokade, så reser vi också. Så skönt att kunna stanna var man vill, åka dit man känner för. Frihet! Kram

  Gilla

 8. Vilken fin bildserie högst upp.
  Hoppas ni får en toppenresa. LA är ju en häftig stad och är det någonstans du ska ta bilder av människor på gatan så är det ju där, rätt vad det är fångar du en kändis 🙂 ska bli superkul att se dina LA-bilder när du kommer hem. Kram på dig!

  Gilla

 9. Nämen se där, hoppas att du får en fin resa och har en massa fina bilder att visa upp när du kommer hem igen. 🙂

  Gilla

 10. Så kul att du hade det toppen i Kalifornien. Men en sådan resa förpliktigar. Det vet du. Jag vill se MASSVIS med bilder, MASSVIS alltså. Har saknat dig enormt de gångna tre veckorna. Äntligen är du tillbaka. Kram!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s