Hollywood Walk of fame…

Hemma igen på Malta. Många intryck att smälta och väldigt många bilder att sortera efter resan i Kalifornien.  Img_6510Här syns den berömda gatan Walk of Fame i Hollywood / Los Angeles. En stad som överraskade positivt över förväntan men vi hann förstås inte se allt. Los Angeles är i storlek att jämföra med hela lilla Småland !!

Litet collage av ett fåtal av alla de stjärnor som satt sina spår i kändisvärlden och Marilyn Monroe i vax.Img_6574-PS2Att vara turist ger trötta fötter och en vilopaus är ett måste. Fann ett riktigt kul(t) kafé typ 50-tal. Här fick man välja egen musik via en liten jukebox vid varje bord. Den iskalla drycken med smak av ingefära var ljuvlig.

Platser vi hann besöka var bl.a. San Francisco, Morro Bay, Humbold Redwood Nationalpark !! Santa Cruz, Santa Barbara, Santa Monica, Beverly Hills, Venice och sist men inte minst den fantastiska kuststräckan mellan San Francisco och Los Angeles, Big Sur.

Har en mångfald av bilder kvar att sortera och väldigt fina minnen från en fantastisk resa 🙂

Torsdagstema/ I Like

13 thoughts on “Hollywood Walk of fame…

 1. Det inlägget tackar jag för – lite ”Walking Memory Lane” för min del, för jag tyckte också mycket om LA. Fortsätt sortera bilder nu, jag vill se många fler:-)

  Gilla

 2. Välkommen tillbaka! Förstår att både huvud och minneskort är fullt…
  Kikade faktiskt in hos dig idag för att se om du är på banan igen…
  En sådan resa har ett par goda vänner just gjort. Supernöjda de också.
  Ser fram emot fler härliga bilder och intressanta texter därtill 🙂

  Gilla

 3. Välkommen tillbaka! Ska bli roligt att få se massor av bilder från er resa. Helt otroligt att Los Angeles är så stort, går inte riktigt att föreställa sig. Läckert att få vara på Walk of fame och vilket coolt café ni hittade!

  Gilla

 4. Åh, du är hemma nu, vad kul det ska bli att se dina bilder. Hoppas du haft en underbar semester och att du kommer hem med nya krafter 🙂 Blir avundsjuk på dina motiv, platser jag gärna själv skulle vilja besöka, får hoppas det blir så någon gång. Gillar bilden från cafét lite extra mycket, den är riktigt häftig med servitören bakom disken. Ha det jättegott!

  Gilla

 5. Det blir spännande att se fler bilder. Jag tittar gärna lite närmare och tyckte om utbudet av Smoothies ”Protein Gorilla” och ”Very Berry” var kul. Eller på bussens framsida: Hop-On. Hop-Off. I like it too 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s