Santa Barbara

Img_5365-Santa BarbaraFler bilder från resan. Hamnen i Santa Barbara / Kalifornien visade upp en mångfald av segelbåtar. Knappt  man kan skymta det stora Stilla Havet från bryggan. En trevlig stad jag verkligen gillade att strosa runt i.Img_4807-Santa Cruz-2Här är palmträden många, otroligt smala och väldigt höga. Funderade lite över hur de tunna stammarna kunde motstå de kraftiga vindarna från Stilla Havet men såg inga nedfallna träd.

Tema Fredag / Mångfald

10 thoughts on “Santa Barbara

  1. Missade nästan det här inlägget. Tur att jag gick in här en gång till. Ja ettan skulle du tagit på Malta – nästan alltså. Å dessa höga palmer är säkert extremt viga och luttrade – om de är vana vid hårda vindar alltså.
    Härliga bilder!

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s