Skyltsöndag

Img_5350Passade självklart på att fota skyltar under resan i Kalifornien. Fann väldigt många som ännu inte är sorterade. Väljer att visa de här som finns i Santa Barbara. Tycker de kan duga till nästa söndag då det kommer fler 😉

Idén att skylta på söndagar kommer från Pumita. Fler som gärna skylta på söndagar hittar du här Roligt och öppet för alla. Häng gärna på !!

14 thoughts on “Skyltsöndag

 1. Läckra skyltar, köpte du någon ?
  Sture ja något är fel på kisseriet ingen UVI och alla prover bra så i morgon blir det ryggdoktorn eftersom matte vill
  veta vad det är och ryggen kan ställa till mycket. Lite nervös är jag men han mår bra och far runt som vanligt.
  30 grader inte min melodi men här ösregnar det och åskar och blixtrar inte roligt det heller.
  Sture hälsar och från mej får du en kram.

  Gilla

  • Tack snälla Monica !! Håller mina båda tummar hårt för att allt är som det ska med Sture. Nä, jag köpte ingen skylt. Köpte faktiskt ingenting som minne från resan. Tur att man iallafall har några bilder 😉

   Gilla

 2. Alltså nu var det här faktiskt lika kul att läsa skyltarna och kommentarerna 🙂 Vilken inside info man får här hos dig (av Monica) 😉

  Åsså är min favo skylt densamma som Pumitas, men det hade du nog räknat ut redan;-)

  PS. Konstigt nog köper jag också sällan hem något från resor (undantag dryckesvaror såklart eller tvättkuddar, knappast några souvenirer alltså. Å hur mycket jag än gillar sådana skyltar och skrattar så skulle jag inte hänga upp dom på väggarna här hemma. DS.

  Gilla

 3. Svar: Larnita är ju sååååå smart, å ni kör ju en SMART har jag sett:-)

  Herregud – ni vill ha hund å nu är det advokater som är inblandade. Tycker det är helt sjukt! Undrar vilken nationalitet era grannar har…

  Kul att du kollar mina inlägg bakåt – alltså inte har det hänt mycket här, men jag verkligen uppskattar din ”bakåtblick”.
  Å du – fler bilder från Kalifornien tack:-)
  Kram – så kul att du är tillbaka:-)

  Gilla

 4. Riktigt roliga skyltar, brukar ha svårt att slita mig när jag ser sådana, vill liksom läsa alla och småle lite. Orkade inte med någon skylt den här veckan, har varit en aning slö med bloggandet överhuvudtaget. Har dock köpt en ny systemkamera nu, så nu hoppas jag att det regniga höstvädret ska bli finare så jag kan gå ut och fota en massa 🙂

  Tack för gratulationen, kom trea i tävlingen. Jätteskoj att bli utvald och komma på medaljplats 🙂
  Ha det gott!

  Gilla

 5. Tack snälla gulliga du för din kommentar och förklaringen. Härligt med 30 grader i Malta den 23 september. Avis – moi – YESSS!

  Kram å jag saknar dina inlägg faktiskt…

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s