Venice Beach California

Img_5833-PS3Här kommer några fler bilder från Kalifornien. Hade egentligen tänkt lägga ut en reseberättelse med början i San Francisco och avslut i Los Angeles. Men så blir det inte. Väljer istället några klipp i oordnad följd.

Här är ett litet urval av många bilder från Venice som ligger söder om Santa Monica i Los Angeles. Hörde en del från andra resenärer om stranden. Blev nyfiken, tog bilen och spenderade några timmar där.

I Venice skulle muskelbyggare, bikinibrudar och andra mer eller mindre lustiga figurer flanera bland färgglada hus. Många med surfingbrädan under armen eller åkande på skateboard. Lite sådär allmänt hiphop…Img_5683Muskelbyggarna lös med sin frånvaro och likaså brudarna. Hade hoppats att få se duktiga surfare bland stora vågor men Stilla havet låg spegelblankt. Såg istället väldigt många cyklister bland annat vanligt folk.

Bilderna kommer som vanligt bäst till sin rätt om du klickar på dem.

Torsdagstema

 

14 thoughts on “Venice Beach California

 1. Muskelbyggare, brudar och surfare känns som att jag skulle förvänta mig med på Venice Bech! Men det ser helt OK ut där även utan dem, härliga bilder! Älskar färgen på översta skateboardtjejens hår, och graffitiväggen som skateboardkillen susar förbi!

  Gilla

 2. Venice Beach är sig lik! Tycker du fick med det mesta – hiphop, skateboard, målade hus och graffiti. Jag blir också glad över att se dessa färgklickar. Människorna där verkar vara totalt avslappnade och coola. Sådant gillar jag!

  Gilla

 3. Ännu ett ställe man sett på film, coolt att vara där! Underbara bilder med skatebordkillen och -tjejen, så läckert med graffitin bakom honom! Hade också förväntat mig muskelbyggare och bikinidamer, ser ut som ett härligt ställe även utan dem.=D

  Gilla

 4. Dina bilder från denna mytomspunna beach blev ivarjefall mycket bra även om mycket du förväntade uteblev. Blev inte heller så överväldigad över denna plats…gillade Santa Monica bättre.
  Men njuter av dina Californiabilder…visst är det väl en plats man bara kan älska?
  /Kiki

  Gilla

 5. Supersköna bilder med sköna människor. Venice måste ha varit en toppenplats för att ta häftiga gatufoton, ser ju ovan att du lyckades. Behärska kameran gör du också, ska nog bli haj på det jag med så småningom 🙂

  Gilla

 6. Vilken dröm att tussa runt där med kameran i högsta hugg….
  I brist på egna upplevelser där borta i det stora landet i väst så njuter
  jag i fulla drag av dina läckra bilder!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s