Frukost i San Francisco

Img_4286Hos Boudin bageri i Fishermans Wharf / San Francisco är det full fart sent inpå kvällen.Img_4291Här, bakom stora och väl upplysta fönster, bakas det bröd inför morgondagen. Lite stressigt… Img_4292-2-PS2…men ändå tid över för ett smile 😉 Innanför finns även ett café och det var här vi åt frukost varje morgon.

Yoghurt med färska gubbar, björnbär och nybakat bröd. Det bröd vi fick var inte riktigt lika konstfulla som de på bilden men ljuvligt gott ändå !!

Veckans fönster / Tema Nybakat

Klickbara bilder.

8 thoughts on “Frukost i San Francisco

 1. En nalle eller Musse Pigg som bröd, så himla roligt. Då vill man nästan vara barn igen:-)
  Å vilket härlig doft det bageriet måste ha spridit. Mmmmmmhhhh 🙂

  Gilla

 2. Kul att få se när det bakar och ännu roligare att han uppenbarligen gillade att bli fotad! Låter som en smaskig frukost, det är skönt att vara på resa och få äta frukost ”ute”!

  Gilla

 3. Välkommen hem 😉 har tittat bakåt i dina inlägg och njutit av dina fina bilder från Kalifornien. Ni verkar ha haft en supersemester med fina upplevelser. Har ju varit där själv när jag var i 18-årsåldern, men vi reste tyvärr inte runt, såg bara LA och det ångrar jag idag..

  Gilla

 4. Vilken njutning det är att komma in till dig och få färdas i Kalifornien! Du har en förmåga att fotografera så att det känns som man är med dig på plats! Bilden på Golden Gate-bron är hisnande. Och nu känner jag doften av nybakt bröd. Gillar bagarens lilla flin!
  Hoppas att resan blev ännu bättre än du förväntade dig, det verkar så när jag läser dina rader.

  Gilla

 5. Låter som en plats som är klippt och skuren för mig, älskar nybakt bröd i alla dess former… alldeles för mycket till och med 😉 Kul att få kika in och se processen och att få ett leende tillbaka, härligt!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s