Pink Joy

En mixad blandning av den rosa färgen där varje bild får symbolisera någon form av liv, glädje, lycka och skoj.Img_8728-3-PS2Ett kärleksbevis som inte rostar i första taget.Img_3194 I full blom. Skir, levande, färgstark och frisk.L1060661-PS2Bara för tjejer ?? Skull gärna se en man på denna vackra skapelse.

Oktober är  månaden som färgas rosa varje år till förmån för Rosa Bandet. För femte året lägger Fototriss rosa i fokus. Stöd för kampen mot bröstcancer – den vanligaste cancerformen bland kvinnor.

Fototriss / Tema Rosa

30 thoughts on “Pink Joy

 1. Fin rosa triss! Den läckra vespan med sin härliga rosa färg är det rätt många som har här i Spanien. Mest kvinnor antar jag och jag håller med dig, det vore läckert med en kille på pallen!
  Ha en fin helg!

  Gilla

 2. Absolut älskar ettan, det låset strålar ju bara! Å min chef går då emot alla fördomar om färger. Han skulle nog sätta sig på vespan utan minsta tvekan. Jag menar han har ett rosa iPadfodral och ett rosa skal till sin mobil 😉

  Gilla

 3. Så härliga ting i rosa. Låset är ju bara helt suveränt. Ja, resten också! Du är bara så bra när det gäller att få fram färgerna o skärpan i dina bilder Ha en riktigt bra vecka!

  Gilla

  • Tack Susanne ! Ja, idag är det sommarväder, blå himmel och drygt 20 grader. Igår öste regnet öser ner och åskan mullrade i takt med blixtarna. Det är höst på Malta 😉 Lite varannandagsväder och kvällarna är fortfarande ljuvligt ljumma.

   Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s