En söndag i oktober

Img_7928Ännu en helg är till ända. Under söndagen blev det ett kort besök till Mdina Grand Prix. Nu är just bilar inte mitt stora intresse men när det händer saker här på ön är jag gärna där med kameran.

Måste erkänna att jag inte kan namnge märket på någon av dessa bilar. Nåja, Corvetten men det står ju också klart och tydligt. Klicka gärna på en bild så kanske du själv ser vad det är… 😉Img_7907-PS2 Från den lilla staden Mdina är vyn över lilla Malta fantastisk och lika fantastiskt är vädret. Img_7496-2-PS1Trots att vi redan är i oktober har vi 27-28 grader på dagarna och kvällarna är ljuvligt ljumma. Solen går ner redan halv sju på kvällen. Det enda beviset på att vi faktiskt sakta börjar gå mot vinter här på ön…

Helgbilden

 

13 thoughts on “En söndag i oktober

 1. Dregel, dregel! Å nu är det faktiskt inte bara jag som sitter här och dreglar, maken gör det också. Vi är ju bilintresserade (gärna veteranbilar) och kunde alla, utom en som vi inte var överens om: den beige bilen som jag trodde är en Bugatti och maken tyckte att det var en Citroën.

  Men det säger dig ju ingenting, då du inte är intresserad 😉
  ÄSLKAR det här inlägget och vädret skulle jag inte tacka nej till heller… 9 grader och grått är liksom så… svenskt den här årstiden;-)

  Gilla

 2. Triumphen den beige med svart tak, känner jag igen! Sedan funderar jag på om det är en MG, den där röda på lilla bilden uppe till vänster. Men jag vet inte. Läckra bilar du tittat på!

  Gilla

 3. Härliga bilder som vanligt hos dig. Sol och värme
  är ett passerat stadium denna höst hos oss. Nåja –
  sol kan vi ju ha ibland, men än har den inte rått på snön som kom i förrgår.
  Bilar är jag dålig på, men fota när dom rör sig – panorera – är ju skoj!

  Gilla

 4. Det ser ut att vara äldre bilar allihop, så kul, det hade jag gärna kollat, även om jag egentligen ä helt ointresserad av motorsport… Mn jag älskar brittiska Top Gear, och de kör ibland gamla bilar så ett och annat har jag kanske ändå snappat upp…

  Gilla

 5. Även om du inte är bilintresserad har du i alla fall tagit väldigt fina bilder på dem! Gillar att bilen är skarp och klarröd på första bilden medan omgivningen rör sig lite. Så underbart att ha så varmt och skönt i oktober! Här är det 6 grader varmt idag och första dagen på över en vecka som himlen inte är mörkgrå. Fina landskapsbilder bjuder du på också! Skulle gärna sitta där vid stranden en ljummen kväll.=)

  Gilla

 6. Är inte heller intresserad av bilar och kan inget om dem, trots att mammas alla bröder håller på och kör rallycross, motorcykel etc, har bilverkstäder mm. Mamma har inte heller fått något av deras intresse. Men dina bilar gillar jag skarpt! Jätteläckra! Och visst verkar både utsikt och väder vara på topp! Vi var nyss i Frankrike och det var lika varmt där. Ha det bra!

  Gilla

 7. Blir nästan lite tårögd av att läsa om din värme även om det tydligen var riktigt bra temperatur här hemma i lördags. Jag hade en TRIST helg, det du! Eller ok, kanske inte så trist egentligen men väldigt lugn!

  Snygga bilar, tur att det står på dem vad de är för det där med bilmärken … nja …

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s