12 thoughts on “Intetsägande

 1. Förstår inte varför alla intetsägande inlägg jag läst idag visar bilder som jag skulle dö för att ta själv. Å din bild är då inget undantag 🙂

  Gilla

  • Tack Anki-itte, det undrar jag också. Vet faktiskt inte varför jag tog den. För mig känns den ganska intetsägande men gillar den ändå på något sätt. Är väldigt tvehågsen här måste jag erkänna och hade väldigt svårt att välja ”rätt” bild. Lyckades tydligen inte. Har fler på lager men de får vänta tills temat kommer upp igen 😉

   Gilla

 2. Jag håller med dig! Det är ett otroligt svårt ord då intetsägande sällan blir intetsägande för alla! En bild som är intetsägande måste ju vara den mest tråkiga bild på jorden för finns det något värre än en bild som verkligen inte säger någonting! Jag skulle tro att de flesta kommer misslyckas fatalt denna gång och så även du! Denna bild är inte intetsägande. Den är vacker, spännande och jag gillar färgerna. Jag hade gärna tagit denna bild!
  Men samtidigt kan denna bild vara intetsägande för dig som var där och du ser att du inte fick fram det du ville med bilden. Eller om du har massor med bilder som säger mer så i jämförelse är denna intetsägande för dig! Ja du, ett mycket svårt tema! 🙂

  Gilla

 3. En bild blir nog bara intetsägande om betraktaren har noll fantasi eller noll intresse för motivet. Jag gillar din bild, en kombination av olika materia, den metalliska ledstången mot stenväggen, en vacker kombination.

  Jag håller på och bygger en egen hemsida. Har skaffat egen domän och webbhotell, tänkte att det kanske var dags för det. Det är lite att klura med när det gäller det tekniska och att få till en blogg till sidan, men det ska nog bli bra till slut. Ha det gott, kram 🙂

  Gilla

 4. Jag tycker inte alls att den är intetsägande! Jag gillar den, skulle gärna ha tagit den själv.=) Fint med kontrasten mellan blankt och sträva stenar, snyggt också med den blå färgen som återfinns i vissa stenar.

  Gilla

 5. Vad är intetsägande? Den här bilden är inte intetsägande enligt mig. Gillar den skarpt! Undrar vart trappan går? Det blå vattenröret mot stenarna. Nej, för mig är denna bild en bild med innehåll. Temat var svårt!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s